S24 vs S23 Plus vs iPhone 13 vs S23

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibine gelecek olursak, bu bütçede S23+ alırdım, batarya ve ekran boyutundan dolayı. Eğer zorlayabilirsem de S24+ alır geçerdim.

Sizden fazla Apple ürünü kullandım merak etmeyin. Gerek en üst seviye laptopları gerek en üst seviye telefonları.

Bilgisizliğinize karşı gelince anca oralara kaçın zaten 🤣

Ha pardon, zaten insan sahip olmadığıyla karşılık veremez. Bu tür yollara başvurmak sizin için çok normal.
Eminim kullanmışsınızdır (!)

Ben iOS asla kullanmam 1-2 kere kullandım cok kısıtlıyor dışarıdan uygulama yüklenemiyor bazı uygulamalar paralı ve pahalı, ve özellik bakımından daha güclü olan S24 öneririm.

4 cihaz arasından S23+ veya S24 tercih ederdim.

SD 8 Gen 2 ve Exynoss 2400 işlemcileri arasında dağlar kadar performans farkı yaşamazsın, burada S24 cihazının tek kayda değer artısı 7 sene kadar Android güncellemesi alacak olması.

Bazen büyük telefonlar ergonomi yüzünden hayır duamı alıyorlar, şöyle 6.3" veya 6.4" ekrana sahip amiral gemisi olsa iyi olacak.

Neden 6 bin lira daha düşük verip seneye yarı fiyatına düşecek bir telefon alsın? Bkz. S23 Ultra 2. elde iPhone 15'ten az fiyat biçiliyor, bizzat Samsung Shop tarafından. Biraz mantık ve şu ekonomide paranın değerini nasıl koruyacağını öğrenmenizi öneririm.
Telefon yatırım amacı değildir ve yatırım amaçlı alınmamalıdır

Dosya Ekleri

• Screenshot_20231003_194712_Chrome.jpg
    Screenshot_20231003_194712_Chrome.jpg
    201,2 KB · Görüntüleme: 70
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı