S24 vs S25FE

• Konuyu başlatan ateshl
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 235
Hocam iki telefon arasında kaldım. Oyun ve kamera deneyimlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.
Yarın kısmet olursa kılıftır ekrandir halledip akşama doğru oyunlara gireceğim bilgilendiririm

Hocam iki telefon arasında kaldım. Oyun ve kamera deneyimlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.

1-2 günlük deneyimlerim.
Kamera.
Gün ışığında gayet güzel çekiyor hem ön hem arka.
Gece olunca arka yine iyi aama ön tarafta kalite düşüyor bence bayağı düşüyor ama bilmiyorum belki bu segmentte gece olunca ön kamera normaldir he bu dediğim düşük ışık için yine evdeyken veya ışık miktari iyi olunca yine ön kamerada kaliteli şeyler çekiyor

Oyun FPS
Su an Wild Rift indirdim sadece 120 FPS sabit oynatıyor Team fightlara girdigimde bir düşüş yaşamadım sabit 120 baska oyun deneyimim şu anlık yok.

Telefonun ekran büyüklük konusuna gelirsek kılıfsız bir sekilde elime kaba geliyordu ama kılıfı takınca kavramam gayet iyi oldu sorun yaşamadım zaten ekran büyük oyun oynarken video izlerken gayet güzel oluyor ama tercih meselesi kimisi cebimde küçük dursun filan diyor.

Pil konusunda yapacağım yorum yanıltıcı olur çünkü telefon halen kullanım özellikleri öğreniliyor uyarısı veriyor yani biraz fazla bitmesi normal ama yine de söyleyeceğim bunu ciddiye almanıza gerek yok iki gün sonra telefon alışınca tekrar girerim alıntı
5 saat 20 dakikalik bir ekran sürem var ve sarjmin yüzde 10 kaldı yaklaşık 1 saat 40 dakika Wild Rift oynadım bu 5 saat 20 dakika içinde dediğim gibi pil halen öğrenme surecinde gözüküyor artacaktır ama su an böyle.

Sağ ol hocam muhakkak yarın görsel eklemeni rica edeceğim şarj aleti olarak neye karar verdiniz? Bende açıkca fe saflarına kaydım gibi.
Hocam gözlemlerimi yazdım bakabilirsiniz

Son düzenleme:
Yarın kısmet olursa kılıftır ekrandir halledip akşama doğru oyunlara gireceğim bilgilendiririm.

1-2 günlük deneyimlerim.
Kamera.
Gece olunca arka yine iyi aama ön tarafta kalite düşüyor bence bayağı düşüyor ama bilmiyorum belki bu segmentte gece olunca ön kamera normaldir he bu dediğim düşük ışık için yine evdeyken veya ışık miktari iyi olunca yine ön kamerada kaliteli şeyler çekiyor.

Oyun FPS.
Su an Wild Rift indirdim sadece 120 FPS sabit oynatıyor Team fightlara girdigimde bir düşüş yaşamadım sabit 120 baska oyun deneyimim şu anlık yok.

Telefonun ekran büyüklük konusuna gelirsek kılıfsız bir sekilde elime kaba geliyordu ama kılıfı takınca kavramam gayet iyi oldu sorun yaşamadım zaten ekran büyük oyun oynarken video izlerken gayet güzel oluyor ama tercih meselesi kimisi cebimde küçük dursun filan diyor.

Pil konusunda yapacağım yorum yanıltıcı olur çünkü telefon halen kullanım özellikleri öğreniliyor uyarısı veriyor yani biraz fazla bitmesi normal ama yine de söyleyeceğim bunu ciddiye almanıza gerek yok iki gün sonra telefon alışınca tekrar girerim alıntı.
5 saat 20 dakikalik bir ekran sürem var ve sarjmin yüzde 10 kaldı yaklaşık 1 saat 40 dakika Wild Rift oynadım bu 5 saat 20 dakika içinde dediğim gibi pil halen öğrenme surecinde gözüküyor artacaktır ama su an böyle.

Hocam gözlemlerimi yazdım bakabilirsiniz.

Sağ ol hocam sen kaça aldın fiyat biraz düşse 30 bine direk alacağım aldığın şarj aleti ve kılıfı paylaşma şansın var mı? Bende FE kaydım bir iki tık S24 serisi daha iyidir ama pil konusu sıkıntı yabancı yerli sitelerin hepsinden baktım 4-5 saat alan kişiler çok seneye iyice düşecek bu pil süresi ondan dolayı bende FE kaydım.

Yarın kısmet olursa kılıftır ekrandir halledip akşama doğru oyunlara gireceğim bilgilendiririm

1-2 günlük deneyimlerim.
Kamera.
Gece olunca arka yine iyi aama ön tarafta kalite düşüyor bence bayağı düşüyor ama bilmiyorum belki bu segmentte gece olunca ön kamera normaldir he bu dediğim düşük ışık için yine evdeyken veya ışık miktari iyi olunca yine ön kamerada kaliteli şeyler çekiyor

Oyun FPS

Pil konusunda yapacağım yorum yanıltıcı olur çünkü telefon halen kullanım özellikleri öğreniliyor uyarısı veriyor yani biraz fazla bitmesi normal ama yine de söyleyeceğim bunu ciddiye almanıza gerek yok iki gün sonra telefon alışınca tekrar girerim alıntı

Hocam gözlemlerimi yazdım bakabilirsiniz
Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı