S24FE 256 vs Xiaomi 14T 256 GB

Bütçe
25.000

Furkan0634

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese hayırlı bayramlar şimdiden. Bahsettiğim iki telefonuda 25.000 TL'ye alabiliyorum uzun ömürlü kamerası ve ekranı güzel bir telefon arıyorum. Çok fazla oyun oynamam, oynarsam Wild Rift oynarım. Sizce hangi telefonu almalıyım? Şu an S24FE elimde ve kutusunu dahi açmadım gerçekten yardımınıza ihtiyacım var. Çok kararsızım. Özellikle iki cihazı da kullananan birileri yorum yapabilir mi? Çok teşekkür ederim hepinize.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar herkese hayırlı bayramlar şimdiden. Bahsettiğim iki telefonuda 25.000 TL'ye alabiliyorum uzun ömürlü kamerası ve ekranı güzel bir telefon arıyorum. Çok fazla oyun oynamam, oynarsam Wild Rift oynarım. Sizce hangi telefonu almalıyım? Şu an S24FE elimde ve kutusunu dahi açmadım gerçekten yardımınıza ihtiyacım var. Çok kararsızım. Özellikle iki cihazı da kullananan birileri yorum yapabilir mi? Çok teşekkür ederim hepinize.
S24 fe varken, değişim yapmana gerek yok. Gayet yeterli bir telefon. Almışsın kullan madem. Aralarında uçurum fark yok ikiside iyi cihaz. Hayırlı bayramlar sanada.

S24 FE varken, değişim yapmana gerek yok. Gayet yeterli bir telefon. Almışsın kullan madem. Aralarında uçurum fark yok ikisi de iyi cihaz. Hayırlı bayramlar sana da.

Beklemek benim için sorun değil. İade edip alabilirim başka bir telefonu. Sadece emin olmak istiyorum çünkü telefon aldığım zaman en az 5-6 yıl kullanıyorum.

Beklemek benim için sorun değil. İade edip alabilirim başka bir telefonu. Sadece emin olmak istiyorum çünkü telefon aldığım zaman en az 5-6 yıl kullanıyorum.
İkiside uzun süre götürür anormal durum olmadıkça. Iyiler. S24 fe kullanabilirsin, değiştirmene gerek olacak bir durum yok. 14T kullansan gene aynısını derim. Hayırlı olsun güle güle kullan.

İkisi de uzun süre götürür anormal durum olmadıkça. Iyiler. S24 FE kullanabilirsin, değiştirmene gerek olacak bir durum yok. 14T kullansan gene aynısını derim. Hayırlı olsun güle güle kullan.

Teşekkür ederim kardeşim.

Her şekil S24 FE seçerim. Xiaomi 14T ile karşılaştıracağım ekranı gerçekten çok daha güzelse fikrim değişmez umarım.

İkisi de uzun süre götürür anormal durum olmadıkça. Iyiler. S24 FE kullanabilirsin, değiştirmene gerek olacak bir durum yok. 14T kullansan gene aynısını derim. Hayırlı olsun güle güle kullan.

Benim için işlemci ve ekran çok önemli. İşlemciden FE iyi ama ekranda Xiaomi çok mu fark atıyor daha inceleyemedim.

Benim için işlemci ve ekran çok önemli. İşlemciden FE iyi ama ekranda Xiaomi çok mu fark atıyor daha inceleyemedim.

Ekranda Xiaomi fark falan atmıyor hocam. İki cihaz arasındaki ekran farkı sadece kağıt üstünden ibaret. 14T'nin tek anlayabileceğiniz artısı PPI olur o da belki.

Rica ederim. Fark yok aralarında o kadar. Hissetmezsin fazla. Islemci konusunda da hissetmezsin farkı. Ekranda xiaomi biraz daha iyi sadece, ama fazla fark olmaz gene.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı