Arkadaşlar şu an kullandığım cihaz IP11. bunu satıp üstüne para koyup IP13 ya da daha üst IP modeleri veya S24u almak arasında kaldım. Sizce hangisi alınmalı? iPhone mu Samsung mu?
Arkadaşlar şu an kullandığım cihaz IP11. bunu satıp üstüne para koyup IP13 ya da daha üst IP modeleri veya S24U almak arasında kaldım. Sizce hangisi alınmalı? iPhone mu Samsung mu?
S23 Ultra da alabilirsin.
Arkadaşlar şu an kullandığım cihaz IP11. bunu satıp üstüne para koyup IP13 ya da daha üst IP modeleri veya S24u almak arasında kaldım. Sizce hangisi alınmalı? iPhone mu Samsung mu?
İP13 alacaksan S24 Ultra fakat IP15 Pro Max alacaksan IP15 Pro Max.
İşlemci, RAM gibi konularda daha önde S24U, S23U ya göre. Çok bir fiyat farkı da yok.Aralarındaki fark ne?
S24 Ultra, 15 Pro'dan panel, kamera, SoC ve premium hissiyatı konusunda önde. 15 Pro dışında hiçbir model ile karşılaştırılamaz S24u.
Evet haklısınız iPhone‘nun tercih edilmesi daha mantıklı.S24U 70000 TL'den başlıyor ve fiyat olarak muadili iPhone 15 Pro Max modeli ben bu 2 model arasında seçim yapacak olsaydım iPhone telefonu seçerdim daha uzun güncelleme süresine sahip ayrıca satarken değeri Android cihaza göre çok daha az düşecektir.
![]()
iPhone 15 Pro Max 256 GB Mavi Titanyum Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz iPhone 15 Pro Max 256 GB Mavi Titanyum fiyatları 71.999,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! iPhone 15 Pro Max 256 GB Mavi Titanyum özelliklerini incele, 86 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
İşlemci, RAM gibi konularda daha önde S24u, S23u ya göre. Çok bir fiyat farkı da yok.
Ayrıca S24u, S23U'dan 1 gram daha hafif
iPhone 15 Pro Max'in bütçesi sizi aşıyorsa daha alt bir iPhone yerine S24u alın.
Eğer alıp sıkılıp satıyosan cihazı direkt iPhone tercih et Samsung her ne kadar kalitelide gözükse kağıt üzerinde piyasada çok değer kaybediyor kamera olayında ise iPhone kalite olarak 50 adım önde fakat Zoom konusunda Samsung ileride.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.