S24U vs iPhone

S24U 70000 TL'den başlıyor ve fiyat olarak muadili iPhone 15 Pro Max modeli ben bu 2 model arasında seçim yapacak olsaydım iPhone telefonu seçerdim daha uzun güncelleme süresine sahip ayrıca satarken değeri Android cihaza göre çok daha az düşecektir.
S24U da 7 sene destek var hocam, iPhone'u geçiyor. Ama haklısınız muhtemelen iPhone daha pahalı olur satarken. Hocam'da zaten iphone kullanıyormuş iPhone alabilir. Ama S24U'da gerçekten güzel telefon ikisi de üzmez yani.

S24u da 7 sene destek var hocam, IPhone'u geçiyor. Ama haklısınız muhtemelen iPhone daha pahalı olur satarken. Hocam'da zaten iPhone kullanıyormuş iPhone alabilir. Ama S24U'da gerçekten güzel telefon ikisi de üzmez yani.

Güzel telefon ama o fiyata alınmaz o telefonun ederi 50k.

Eğer alıp sıkılıp satıyosan cihazı direkt iPhone tercih et Samsung her ne kadar kalitelide gözükse kağıt üzerinde piyasada çok değer kaybediyor kamera olayında ise iPhone kalite olarak 50 adım önde fakat Zoom konusunda Samsung ileride.
Kalite olarak 50 adım ileride denilmesi bence mantıklı değil. İki kamera da çok yakın birbirine. iPhone karanlıkta daha iyi çekiyor Samsung Zoom'u daha iyi yapıyor.

Güzel telefon ama o fiyata alınmaz o telefonun ederi 50k.
Zaten amerikada 1400 dolardan satılıyor hocam burada vergiler bindiği için. Ama para bir sıkıntı değilse ben kötü bir telefon olduğunu düşünmüyorum 70k için. Yeni akıllı zeka özellikleri etkiledi beni.

Kalite olarak 50 adım ileride denilmesi bence mantıklı değil. İki kamera da çok yakın birbirine. iPhone karanlıkta daha iyi çekiyor Samsung Zoom'u daha iyi yapıyor.

Zaten Amerika'da 1400 dolardan satılıyor hocam burada vergiler bindiği için. Ama para bir sıkıntı değilse ben kötü bir telefon olduğunu düşünmüyorum 70k için. Yeni akıllı zeka özellikleri etkiledi beni.

O yüzden çoğu reklam ve video klipler iPhone ile çekiliyor renk kontrast HDR tonlama bunlar IPhone'da Samsung'dan çok ileride nettende bakabilirsin çekilen videolara açık ara fark var Samsung'u tek kurtaran yeri Zoom.

O yüzden çoğu reklam ve video klipler iPhone ile çekiliyor renk kontrast HDR tonlama bunlar IPhone'da Samsung'dan çok ileride nettende bakabilirsin çekilen videolara açık ara fark var Samsung'u tek kurtaran yeri Zoom.
Zaten izledim hocam. O kadar açık ara fark göremedim.

Cidden‘de öyle ama iki Telefonun'da birbirinden özel kılan özellikleri var hocam. Açıkcası İPhone almayı düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı