S25 256 GB vs S24+ 256 GB

Rica ederim iyi kullanımlar dilerim. Dediğiniz gibi bitmiş, daha 2 gün önce kendimdeki Spigen'i yenilemek için bakıyordum bitmiş hemen.
Hocam S24+'ı aldım. 3 gün oldu cihazdan çok memnunum fakat kumlu ekran varmış ben yeni farkettim. Hepsiburada üzerinden almıştım cihazı, iade etmeli miyim sizce? Sonradan artıyor mu bu?

Hocam S24+'ı aldım. 3 gün oldu cihazdan çok memnunum fakat kumlu ekran varmış ben yeni fark ettim. Hepsiburada üzerinden almıştım cihazı, iade etmeli miyim sizce? Sonradan artıyor mu bu?

Sonradan arttığını sanmıyorum. Ek olarak eğer kumlu ekran varsa sadece karanlıkta dip parlaklıklarda belli oluyordur. İade edip etmemek sizin kararınız. Rahatsız edecekse etmeyi deneyin.

Sonradan arttığını sanmıyorum. Ek olarak eğer kumlu ekran varsa sadece karanlıkta dip parlaklıklarda belli oluyordur. İade edip etmemek sizin kararınız. Rahatsız edecekse etmeyi deneyin.
Chatgpt ustayla dertleştik bu konuyu. Kısaca ozetleyeyim; rahatsız etmiyor ve düşük parlaklikta genelde ben buradayım diyor. Düşük parlaklikta kullanmıyorum zaten genelde yuzde 25 ve 35 arası kullanmaktayım ve bu parlaklikya rahatsız etmiyor. Garantilik bir durum olursa da servisin ücretsiz ekran değişimi yaptığını söyledi ve rahatta kalmam gerektiğini söyledi. Olur da iade edip yenisini alırsam da şans işi olduğunu, daha kötüsünü de gelebileceğini belirtti. Şebeke sorunu mevzusu da yaşamıyorum bu arada ama iade edersem şebeke sorunlu model de denk gelebilir. Bu sekilde kullanacağım.

Ekranda belirli renk tonlarında (genellikle koyu renk tonları) ve düşük parlaklıkta ekranda çok ufacık nokta nokta taneler olması durumu. Benim telefonda bu durum beni rahatsız etmiyor ve alıştım diyebilirim.
Anladım, teşekkürler. S24 plusı hala kullanıyor musunuz? Mobil veri sürekli açık kalacak şekilde batarya performansı ve ısınma konusunda nasıl?

Anladım, teşekkürler. S24 plusı hala kullanıyor musunuz? Mobil veri sürekli açık kalacak şekilde batarya performansı ve ısınma konusunda nasıl?
Sabah 6 da evden tam şarj çıkıyorum (bluetooth ve mobil veri açık) akşam 7'ye kadar %55 - %50 kadar kalıyor. İş yerinde olduğum için molalardayken çok kısa Mobile legends girip çıkarım sadece onun harcinde insta ve wp kullanıyorum genelde. Normal kullanımda ısınma mevzusu yok, oyun oynarken ise makul ölçüde oluyor diyebilirim, normal bir sıcaklık yani.

Sabah 6 da evden tam şarj çıkıyorum (bluetooth ve mobil veri açık) akşam 7'ye kadar %55 - %50 kadar kalıyor. İş yerinde olduğum için molalardayken çok kısa Mobile legends girip çıkarım sadece onun harcinde insta ve wp kullanıyorum genelde. Normal kullanımda ısınma mevzusu yok, oyun oynarken ise makul ölçüde oluyor diyebilirim, normal bir sıcaklık yani.
Teşekkürler.

@GucukBey hocam selamlar. Benim cihazda kumlu ekranın yani sıra bir dithering mevzusu da varmış. Biraz araştırdım ekranda küçük kareler (pixel sanırsam) belli oluyor. Resimleri bırakacağım. Karanlık ortamlarda ve düşük parlaklıkta daha çok belli ediyor. Normal parlaklıkta da yine koyu renklerde ben burdayım diyor ama az. Şikayetvara yazacağım ve bizim evin burda samsung yetkili servisi var orayı da arayacağım yarın. Siz ne düşünüyorsunuz? (Yeşil olan fotoğraf gece moduyla çekildi, resim çekilen telefon S23)

Dithering yanı sıra mura effect mevzusuymuş aslında bu piksellerin gözükmesi hocam.

@GucukBey hocam selamlar. Benim cihazda kumlu ekranın yani sıra bir dithering mevzusu da varmış. Biraz araştırdım ekranda küçük kareler (pixel sanırsam) belli oluyor. Resimleri bırakacağım. Karanlık ortamlarda ve düşük parlaklıkta daha çok belli ediyor. Normal parlaklıkta da yine koyu renklerde ben burdayım diyor ama az. Şikayetvara yazacağım ve bizim evin burda samsung yetkili servisi var orayı da arayacağım yarın. Siz ne düşünüyorsunuz? (Yeşil olan fotoğraf gece moduyla çekildi, resim çekilen telefon S23)

Dithering yanı sıra mura effect mevzusuymuş aslında bu piksellerin gözükmesi hocam.
İade işlemi başlattım hocam Hepsiburada üzerinden hepsiburada satıcısından almıştım cihazı. Havalı baloncuklu poşete sarıp sağlamca bantlayacağım. 1 eylülden beri kullanıyorum ve bu ekran sorunu fabrikasyon bir hata ama iade notuna ürünü beğenmediğimi yazdım düzgün, kısa ve öz şekilde sadece. Alırlar mı sizce? Ben amazon'dan daha önce 3 hafta kullandığım s21 fe cihazımı iade ettim ve almışlardı (amazon kendisi satıyordu.) S25'e geçeceğim 256'lık model.

@GucukBey hocam selamlar. S25 siparişini geçtim Pazar ulaşacak diyor (Amazon). S24+ dan memnundum lakin bu ekran sorunu başıma gelene kadar.

Dosya Ekleri

• IMG-20250907-WA0028.jpg
    IMG-20250907-WA0028.jpg
    21,1 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG-20250907-WA0025.jpg
    IMG-20250907-WA0025.jpg
    72,4 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG-20250907-WA0027.jpg
    IMG-20250907-WA0027.jpg
    153 KB · Görüntüleme: 5
  • IMG-20250907-WA0026.jpg
    IMG-20250907-WA0026.jpg