umut763476
Megapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- RX 590 8GB,
İ3-9100F,
4GB RAM(GARİP BİLİYORUM!), 1TB HDD ,600 W ELİTE PSU
Merhaba. Elimde Samsung A41 yurt dışı kelepire düşmüş bir cihaz var ve çıktığından beri bunu kullanıyorum 6-8 sene arası bir şey. Gerçekten çok zorlanmaya başladım batarya bitik, GPU bitik. Kamera çok kötü, günlük çekimlerim bile rezalet. Telefon olarak Samsung S25FE düşünüyorum ve bir telefon alınca uzun süre kullanan biriyim. Günlük ışık altında veya dışında çekimler, 128-256 GB depolama alanı, Mobile Legends, Ark tarzı oyunlar oynuyorum günde birkaç saat. Onun haricinde sarjın çok uzun süre gitmesi gibi beklentim var elimdeki hemen bitiyor ve sürekli Ultra güç tasarrufunda kullanıyorum. Güzel bir eklan kalitesi, kamera, ses vs bekliyorum. 40 bin TL'ye alınır mı S25 FE?
Güncel telefonlar kullanmadığım için beni tatmin edeceğini ve "keşke S24 Plus alsaydım" vs dedirtmeyeceğini düşünüyorum? Bazı yerlerde çok ısındığı, kamerasının kötü olduğu, pilinin hemen bittiğini duydum. Aydınlatırsanız sevinirim Technopat sakinleri. Saygılar.
Güncel telefonlar kullanmadığım için beni tatmin edeceğini ve "keşke S24 Plus alsaydım" vs dedirtmeyeceğini düşünüyorum? Bazı yerlerde çok ısındığı, kamerasının kötü olduğu, pilinin hemen bittiğini duydum. Aydınlatırsanız sevinirim Technopat sakinleri. Saygılar.