S25+ ısınma sorunu var mı?

wosvos72

Hectopat
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
İç Mimar
Merhaba şu an S21 FE 1. nesil kullanıyorum. Önümüzdeki günlerde fiyatları biraz daha düşerse S25+'a geçmek istiyorum. Bu seride ısınma sorunu var mı? Fiyat bandında Magic 7 Pro ve Xiaomi 15 gibi telefonların olduğunun farkındayım ama Samsung ile devam etmek daha mantıklı geliyor şu anlık özel bir indirim vs. olmazsa.

Merhaba şu an S21 FE 1. nesil kullanıyorum. Önümüzdeki günlerde fiyatları biraz daha düşerse S25+'a geçmek istiyorum. Bu seride ısınma sorunu var mı? Fiyat bandında Magic 7 Pro ve Xiaomi 15 gibi telefonların olduğunun farkındayım ama Samsung ile devam etmek daha mantıklı geliyor şu anlık özel bir indirim vs. olmazsa.
Bence magic 7 pro alın.

Merhaba şu an S21 FE 1. nesil kullanıyorum. Önümüzdeki günlerde fiyatları biraz daha düşerse S25+'a geçmek istiyorum. Bu seride ısınma sorunu var mı? Fiyat bandında magic 7 Pro ve Xiaomi 15 gibi telefonların olduğunun farkındayım ama Samsung ile devam etmek daha mantıklı geliyor şu anlık özel bir indirim vs. olmazsa.

S25 Plus almayı düşünüyordum ta ki sahibindene girene kadar. Acil olarak başlık atılmış hemen 5 km yanımda biri nakit ihtiyacından ötürü S24 FE satışa koymuş. 22500'den.
20 bin lira yap hemen aracımla gelip alayım dedi. İnanılmaz bir şekilde S24FE 256 cihazını bu fiyata aldım. Adamla da helalleştik. Borçları falan varmış. S20FE kullanıcısıydım. 3 gündür cihaz elimde One Ui7 arayüzde. Hiçbir ısınma görmedim şu an. Pil de gayet tatmin edici. %80 sınır koydum zaten. Spigen 30W ile şarj ediyorum. Yani tavsiyem odur ki gidip 50 bin lirayı gözden çıkarmıştım S25 için. Böyle S24FE denk geldi ve gayet de yerinde bir tercih yapmışım. Eminim ki S24FEden S25+ geçmek gereksiz olur.

Bence magic 7 Pro alın.

Dün Vatan Bilgisayar'da ikisini de elime alıp bir baktım. İkisi de güzel cihazlar ama ödeme kolaylığını vatan sunuyor sadece faiz bindirmeden ve vatan da aralarında 4000 lira gibi bir fark var fiyatların biraz daha düşmesini bekliyorum ve Samsung kullanmaktan memnunum. O yüzden devam edeyim diyorum.

S25 Plus almayı düşünüyordum ta ki sahibindene girene kadar. Acil olarak başlık atılmış hemen 5 km yanımda biri nakit ihtiyacından ötürü S24 FE satışa koymuş. 22500'den.
20 bin lira yap hemen aracımla gelip alayım dedi. İnanılmaz bir şekilde S24FE 256 cihazını bu fiyata aldım. Adamla da helalleştik. Borçları falan varmış. S20FE kullanıcısıydım. 3 gündür cihaz elimde One Ui7 arayüzde. Hiçbir ısınma görmedim şu an. Pil de gayet tatmin edici. %80 sınır koydum zaten. Spigen 30W ile şarj ediyorum. Yani tavsiyem odur ki gidip 50 bin lirayı gözden çıkarmıştım S25 için. Böyle S24FE denk geldi ve gayet de yerinde bir tercih yapmışım. Eminim ki S24feden S25+ geçmek gereksiz olur.

Güzel düşmüş. Bir kere amiral gemisi klasmanında telefon kullanmak için böyle paralar vermek istiyorum aslında. Bana en uygun cihazda S25+ gibi geliyor şu an. Sizin durumunuzda dediğiniz gibi. Kendi telefonumu da babama vermek istediğim için alayım diyorum bir yandan da.

Dün Vatan Bilgisayar'da ikisini de elime alıp bir baktım. İkisi de güzel cihazlar ama ödeme kolaylığını vatan sunuyor sadece faiz bindirmeden ve vatan da aralarında 4000 lira gibi bir fark var fiyatların biraz daha düşmesini bekliyorum ve Samsung kullanmaktan memnunum. O yüzden devam edeyim diyorum.

Güzel düşmüş. Bir kere amiral gemisi klasmanında telefon kullanmak için böyle paralar vermek istiyorum aslında. Bana en uygun cihazda S25+ gibi geliyor şu an. Sizin durumunuzda dediğiniz gibi. Kendi telefonumu da babama vermek istediğim için alayım diyorum bir yandan da.

S25+ kesinlikle çok iyi bir telefon olacaktır. Sadece fiyatlar gerçekten çok fazla. O yüzden 2.ele bir yönelin derim illaki sıfır takıntısı yoksa. İyi insan iyi satıcı çıkar umarım karşınıza.

S25+ kesinlikle çok iyi bir telefon olacaktır. Sadece fiyatlar gerçekten çok fazla. O yüzden 2.ele bir yönelin derim illaki sıfır takıntısı yoksa. İyi insan iyi satıcı çıkar umarım karşınıza.

Teşekkür ederim. Ödeme kolaylığı bakımından sıfır düşünüyorum şu an umarım sizin de karşınıza iyi insanlar çıkar.

Isınma sorunu eli yakacak ateş gibi olanından soruyorsanız olmuyor. Normal yükteyken hafif ısınma oluyor her telefonda olduğu gibi.

Bende S25+ kullanıyorum hiç pişman değilim. S23'den geçiş yapmıştım.

1 ay öncesine İnstagram kaynaklı ısınma problemi vardı onu da çözdüler.

Zaten S25 serisi henüz taze cihazlar güncellemeler ile kusursuz hale gelecektir her şeyiyle. Şu an bile öyle zaten.

Alacaksanız da sıfır almaya çalışın 2. elden uğraşmayın.

Isınma sorunu eli yakacak ateş gibi olanından soruyorsanız olmuyor. Normal yükteyken hafif ısınma oluyor her telefonda olduğu gibi.

Bende S25+ kullanıyorum hiç pişman değilim. S23'ten geçiş yapmıştım.

1 ay öncesine Instagram kaynaklı ısınma problemi vardı onu da çözdüler.

Zaten S25 serisi henüz taze cihazlar güncellemeler ile kusursuz hale gelecektir her şeyiyle. Şu an bile öyle zaten.

Alacaksanız da sıfır almaya çalışın 2. elden uğraşmayın.

Teşekkür ederim. Dün MediaMarkt üzerinden 256 GB olan modelini sipariş ettim. S21 FE 1. nesilden geçiyorum bende. Gerek pil performansı ve diğer konulardan nasıl olacak merak ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı