Çözüldü S25'in siyah rengi var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Var ama sadece Samsung üzerinden satışta, Samsung Resmi Sitesine özel diye belirtiyor. Diğer sitelerde Siyah renk satışa açık değil.
Var ama sadece Samsung üzerinden satışta, Samsung resmi sitesine özel diye belirtiyor. Diğer sitelerde siyah renk satışa açık değil.

Evet bende şimdi kontrol ettim sadece Samsung'un sitesine özelmiş ama Samsung'un kendi sitesinde 8 9 klık bir fiyat farkı var.

Dosya Ekleri

• Screenshot_40.png
    Screenshot_40.png
    36,8 KB · Görüntüleme: 28
Evet bende şimdi kontrol ettim sadece Samsung'un sitesine özelmiş ama Samsung'un kendi sitesinde 8 9 klık bir fiyat farkı var.
Bu da zaten siyah renk en sevilen renk olduğu için siteden alınsın, daha fazla para kazanılsın diye hocam ne yazık ki.

Hocam Samsung'un kendi sitesinden almaya değmez kendilerince daha çok kazanmaya çalışıyorlar cidden rezillik. Zaten siyah renk sıcak bir ilde yaşıyorsanız biraz da dezavantajlı. Sıcağı çekecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı