S25 mi iPhone 15 mi?

Bütçe
50.000 TL

Warlxy

Decapat
Daha fazla  
Seneye telefonumu değişmeyi düşünüyorum. Sosyal medyaya bakıyorum ve üç beş tane oyun oynuyorum yani normal bir kullanıcıyım. Hangi telefonu alacağım hala karar veremiyorum. Şu zamana kadar hep Android kullandım iOS kullanmak isterim açıkçası ama bilemiyorum şu 60 Hz muhabbeti falan var kimse önermiyor. S25'e bakıyorum telefon biliyorum amiral gemisi bir telefon ve çok güçlü fakat ne bileyim test videolarında falan izliyorum o IOS'taki akıcılığı göremiyorum. Hız konusunda bir sıkıntısı yok gibi ama akıcılığını bir iOS gibi görmüyorum açıkçası. Ben de biliyorum S25'in, iPhone 15'ten daha güçlü bir cihaz olduğunu fakat izlenimlerim bu yönde. Bütçem belirttigim gibi 50.000 TL. Bu bütçeye uygun benim için en iyi uzun vadeli telefon hangisi olur? Bu ikisi arasında veya başka önereceğiniz model varsa belirtin.

Son düzenleyen: Moderatör:
S25 tabii ki bunun dışında ise bütçeyi bir tık arttır Honor Magic 7 Pro alabilirsiniz.

S25 hem daha güncel hem de daha güzel bir cihaz. Daha iyi pil ömrü için S25 Plus bakmanızı öneririm.

Seneye telefonumu değişmeyi düşünüyorum. Sosyal medyaya bakıyorum ve üç beş tane oyun oynuyorum yani normal bir kullanıcıyım. Hangi telefonu alacağım hala karar veremiyorum. Şu zamana kadar hep Android kullandım iOS kullanmak isterim açıkçası ama bilemiyorum şu 60 Hz muhabbeti falan var kimse önermiyor. S25'e bakıyorum telefon biliyorum amiral gemisi bir telefon ve çok güçlü fakat ne bileyim test videolarında falan izliyorum o IOS'taki akıcılığı göremiyorum. Hız konusunda bir sıkıntısı yok gibi ama akıcılığını bir iOS gibi görmüyorum açıkçası. Ben de biliyorum S25'in, iPhone 15'ten daha güçlü bir cihaz olduğunu fakat izlenimlerim bu yönde. Bütçem belirttigim gibi 50.000 TL. Bu bütçeye uygun benim için en iyi uzun vadeli telefon hangisi olur? Bu ikisi arasında veya başka önereceğiniz model varsa belirtin.

S25 donanımsal olarak çok çok daha iyi 15 ten.
Ama bütçe artarsa Honor Magic 7 Pro da tercih edebilirsin.
iOS akıcılığı tamamen şehir efsanesi bana göre. Çok kez iOS telefon deneyimledim 60 Hz telefondaki yazılım isterse çok iyi animasyonlarda olsun, 120 Hz'e yetişemez ondan daha iyi hissettiremez.

Samsung S25 veya S25 Edge bakabilirsin iPhone 15 mantıksız akıcılığını o kadar abartma bence S25'in 120 Hz ekranı çok daha akıcıdır kesinlikle ama yine de bir mağazaya gidip karşılaştır. Biraz daha para ekleyip Honor Magic 7 Pro alabilirsin arayüzü iPhone gibi zaten.

HONOR Magic 7 Pro 512 GB 12 GB Ram 52.498,99 TL​

Önerileriniz için teşekkürler fakat şöyle bir sorun var ben bu zamana kadar hiç bir Android'in uzun vadeli olduğunu göremedim. Yani şu anda 6 yıllık telefon olan iPhone 11 bile çok akıcı. Ben şimdi S25 alsam bu telefon 6 yıl sonra ne olur hiç bir fikrim yok. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz sizce S25 yıllar geçse bile akıcılığını koruyabilir mi fikirlerinizi belirtebilir misiniz ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı