S25 Plus beklenmeli mi?

Günlük yoğun kamera kullanımı ve görüşmeler için kullanacağım. Batarya performansı önemli.
S25'e çok güçlü bir işlemci takmışlar ve Samsung tarafı işlemciyi Qualcomm'dan aldığı için uzun vadede bu kadar güçlü bir işlemci optimizasyon sorunları ile bataryayı yiyebiliyor. Açıkçası Samsung bir cihazda ilk kez böylesine güçlü bir işlemciye şahit olacağız ve nasıl bir optimizasyon bizi bekliyor bilmiyoruz. O yüzden batarya performansı hakkında peşinen yorum yapmak çok zor ancak kamera performansı olarak S24 serisinin üzerine koyacaklarından eminim, tabi bu S24 serisinin kamerası yeterli değil demek değil. Ben daha iyiyi değil, daha daha daha iyiyi istiyorum diyorsanız S25 serisi öncelikli tercihiniz olabilir.

25 Plus çıkınca ufak bir fiyat düşüşü olabilir 24 Plus'ta. Bekleyip 24 Plus alırsanız bir miktar paranız cebinizde kalır. Şu anda paranızı dolar gibi daha sabit bir para biçimine çevirmeniz iyi olur. Değeri düşmesin

24 Plus için yapılan bazı yorumlarda batarya performansının iyi olmadığı, aşırı ısındığı belirtilmiş. 25 serisinin yaklaşması dışında ek olarak bu sebep de beni kararsız bıraktı. 25 serisi Snapdragon 8 işlemci kullanacağı için bu sorunların olmayacağını umut etmekteyim. Peki S25 S24 Plus'tan daha iyi olur mu, yorumunuz nedir?

24 Plus için yapılan bazı yorumlarda batarya performansının iyi olmadığı, aşırı ısındığı belirtilmiş. 25 serisinin yaklaşması dışında ek olarak bu sebep de beni kararsız bıraktı. 25 serisi Snapdragon 8 işlemci kullanacağı için bu sorunların olmayacağını varsayıyorum. Peki S25 S24 Plus'tan daha iyi olur mu, yorumunuz nedir?
Samsung büyük farkları Ultra modelleri ile koyuyor o yüzden S25, S24 Plus'tan daha güçlü olur ve S25 Plus ile de kapışır muhtemelen.

Samsung büyük farkları Ultra modelleri ile koyuyor o yüzden S25, S24 Plus'tan daha güçlü olur ve S25 Plus ile de kapışır muhtemelen.

S25'e çok güçlü bir işlemci takmışlar ve Samsung tarafı işlemciyi Qualcomm'dan aldığı için uzun vadede bu kadar güçlü bir işlemci optimizasyon sorunları ile bataryayı yiyebiliyor. Açıkçası Samsung bir cihazda ilk kez böylesine güçlü bir işlemciye şahit olacağız ve nasıl bir optimizasyon bizi bekliyor bilmiyoruz. O yüzden batarya performansı hakkında peşinen yorum yapmak çok zor ancak kamera performansı olarak S24 serisinin üzerine koyacaklarından eminim, tabii bu S24 serisinin kamerası yeterli değil demek değil. Ben daha iyiyi değil, daha daha daha iyiyi istiyorum diyorsanız S25 serisi öncelikli tercihiniz olabilir.

Yanıtlarınız için çok teşekkür ederim. S25 serisini beklemek benim için en mantıklısı gibi duruyor.

24 Plus için yapılan bazı yorumlarda batarya performansının iyi olmadığı, aşırı ısındığı belirtilmiş. 25 serisinin yaklaşması dışında ek olarak bu sebep de beni kararsız bıraktı. 25 serisi Snapdragon 8 işlemci kullanacağı için bu sorunların olmayacağını umut etmekteyim. Peki S25 S24 Plus'tan daha iyi olur mu, yorumunuz nedir?
Elbet daha iyi olacak. Ama ultralarda göreceğimiz farkı göremeyiz kesinlikle. Fazladan çok para vermek değer mi şüpheli.

Hocam en iyisi paranın bekletilmesi ve çıktıktan sonraki testlere göre (ısınma, batarya ve diğer özellikler) karar verilmesini en mantıklı olur. Şuan almamak en mantıklı tercih olur

Günlük yoğun kamera kullanımı ve görüşmeler için kullanacağım. Batarya performansı önemli.

Ülkemizde S24 ve s24+ exynos 2400 ile piyasaya sürüldü. Abd ve Kanada da Snapdragon 8gen3 işlemci ile piyasaya sürüldü. Batarya performansında exynos işlemcili s24+ un bataryası bittiğinde Snapdragon işlemcili s24+ un bataryası kimi testlerde %30 kimilerinde %20 idi.

S25i beklemeniz daha iyi olacaktır.

Yoğun kamera kullanımında da exynos lu versiyon sapıtabiliyor. Yüksek çözünürlüklü uzun videolarda snapdragonlu versiyon sorun çıkartmazken exynos2400 ısınıyor ve kamera donuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı