Samsung eğitim indirimiyle S25 serisi beklenmeli mi?

DtKunefeci

Femtopat
Daha fazla  
Bir süredir S24+ veya bütçemi biraz zorlayıp S23 Ultra almayı düşünüyorum. Merak ettiğim konu S25 serisi çıktığında elbette fiyatlar daha yüksek olacak fakat eğitim indirimiyle birlikte 40.000 lira bandında S25+ almak mümkün olur mu? Şu anda S24+ 12 GB versiyonu 42.000 lira eğitim indirimiyle birlikte. Başka bir siteden S24+ modelini 38.000 gibi bir fiyata alabilirim fakat Exynos işlemci kafamı karıştırıyor. Siz olsanız ne yapardınız?

S25 modellerini beklemek daha mantıklı. S25 almasanız bile 24 serisinin fiyatlarında düşme olacaktır. Bu arada bahsettiğiniz eğitim indirimi nerede mevcut?

Samsung'un kendi sitesinde üniversitelerin hesabıyla giriş yapılan bir bölüm var.
S24 serisinde düşme olabilir ama bir yandan da daha 2 ay var genel olarak telefon fiyatları artar mı diye merak ediyorum.

S24 serisinde düşme olabilir ama bir yandan da daha 2 ay var genel olarak telefon fiyatları artar mı diye merak ediyorum.

Hocam Türkiye'de yaşıyoruz her an her şey olabilir. Bu zor kararı kendinizin alması gerekiyor bu yüzden :D.

Son düzenleyen: Moderatör:
Genelde Samsung ilk çıktığında fiyatlar yüksek oluyor 2-3 ay kadar bekleyin diyorlar ilk çıktığında eğitim indirimine sokarlar mı bilmiyorum ama 40.000 TL olmaz gibi geliyor bana genel olarak pahalı olacağı yönünde bir kanı söz konusu, yukarıdaki hocamın da dediği gibi bekleyip çıkınca S24 alabilirsiniz belki fiyat düşer ama doların durumu belirsiz olduğu için ne olacağını söylemek zor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı