S25 Plus vs Magic7 Pro

Peki Samsung serisi de güncelleme Honor gibi yapıyor mu?

Evet, adamlar 6-7 yıl güncelleme getiriyor ülkemizdeki cihazlara. Daha ne olsun. Samsung kraldır.

Güncelleme dediğin değişiklik olur Samsung bu konuda hiçbir değişiklik yapmıyor.

Honor Samsung'un yanında karşılaştırmaya bile gerek yok her türlü Honor.

Magic 7 Pro'nun güncelleme desteğine bir bakın derim.
7 yıl güncelleme olması o cihazda beni hiç ilgilendirmez. Ülkeme ikincil muamele çekilmiş mi çekilmiş sonuçta. Boykot ile aynı mantık diyebiliriz.

Güncelleme dediğin değişiklik olur Samsung bu konuda hiçbir değişiklik yapmıyor.

Honor Samsung'un yanında karşılaştırmaya bile gerek yok her türlü Honor.
Yapmıyor mu? One UI 7'yi görmedin herhalde.

7 yıl güncelleme olması o cihazda beni hiç ilgilendirmez. Ülkeme ikincil muamele çekilmiş mi çekilmiş sonuçta.

Hocam sonuçta Honor performans olarak üstün siz YouTube'dan Samsung izleyerek ben her şeyi biliyorum demeyin konu sahibi için öneriyoruz senin için değil.

7 yıl güncelleme olması o cihazda beni hiç ilgilendirmez. Ülkeme ikincil muamele çekilmiş mi çekilmiş sonuçta. Boykot ile aynı mantık diyebiliriz.

Yapmıyor mu? One UI 7'yi görmedin herhalde.

One UI de ne var anlatır mısın ben bilmiyorum da

Hocam sonuçta Honor performans olarak üstün siz YouTube'dan Samsung izleyerek ben her şeyi biliyorum demeyin konu sahibi için öneriyoruz senin için değil.
Her şeyi biliyorum demedim. Ben zaten Honor Magic 7 Pro'nun daha iyi özelliklere sahip olduğunu biliyorum. Diyorum ya boykot ile aynı mantıktayım diye. Ben şu anki politikasına bakarak konuşuyorum ileride düzeltirlerse yeniden öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…