S25 Plus vs Magic7 Pro

Her şeyi biliyorum demedim. Ben zaten Honor Magic 7 Pro'nun daha iyi özelliklere sahip olduğunu biliyorum. Diyorum ya boykot ile aynı mantıktayım diye. Ben şu anki politikasına bakarak konuşuyorum ileride düzeltirlerse yeniden öneririm.

O zaman niye Samsung kraldır diyorsun?

Ülkemize ikinci el muamelesi çekmeyip yerel fiyatlandırma yapması yüzünden seviyorum bu firmayı.

Honor ne o zaman adamlar da telefon yapıyor birazcık araştır da öğren burada en popüler o diye o kral olmuyor.

Hocam kamerada falan kasma var mı, ekşide öyle şeyler yazmışlar ama işlemcisine bakarsak kasmaması gerekiyor.

Hayır yok kamera kalitesi mükemmel bir şekilde.

7 yıl güncelleme olması o cihazda beni hiç ilgilendirmez. Ülkeme ikincil muamele çekilmiş mi çekilmiş sonuçta. Boykot ile aynı mantık diyebiliriz.

Yapmıyor mu? One UI 7'yi görmedin herhalde.

Ülkene/Ülkemize hangi marka ikincil muamele çekmiyor? Ülkemizin ekonomik şartları ve alım gücü nedenli maliyette zarara girmemek için yapılıyor bunlar. Çok milliyetçi bakış açısından yaklaşıyorsan Reeder alabilirsin. En basitinden Samsung'da Türkiye'ye S23 serisinde 256 GB depolama 12 GB RAM seçeneğini, S24 serisinde Snapdragon'u getirmedi. Honor'un AB ülkelerine bunu yapma nedeni AB üyelerinin maliyetini ortak bir havuzdan karşıladığı için zarara girmeyecek olması. AB dışı her ülke bizdeki sorunu yaşıyor. Ki zaten magic 7 Pro 7 sene güncelleme alacak, ülkemizde herhangi bir değişiklik yok bu konuda. Madem politikalarını konuşuyoruz ülkemize 55bin TL'ye SD Elite, böyle iyi batarya ve kameraya ek yazılım ile ekran sunan başka hangi marka var? S25+ magic 7 Pro varken alınmaz. Bak bende desteklemiyorum ama boykot edeceksen ayrım yapmadan hepsini et, işine geldiklerini aradan kayırma. Boykot etmek için reeder, ovion falan alman gerekiyor.
@923535 kullandığınız model neydi bu arada

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı