Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Her şeyi biliyorum demedim. Ben zaten Honor Magic 7 Pro'nun daha iyi özelliklere sahip olduğunu biliyorum. Diyorum ya boykot ile aynı mantıktayım diye. Ben şu anki politikasına bakarak konuşuyorum ileride düzeltirlerse yeniden öneririm.
Ülkemize ikinci el muamelesi çekmeyip yerel fiyatlandırma yapması yüzünden seviyorum bu firmayı. Dünya genelinde bir çok alanda bulunan da bir firma, bir sürü yenilikler yapmışlıkları da var.
Ülkene/Ülkemize hangi marka ikincil muamele çekmiyor? Ülkemizin ekonomik şartları ve alım gücü nedenli maliyette zarara girmemek için yapılıyor bunlar. Çok milliyetçi bakış açısından yaklaşıyorsan Reeder alabilirsin. En basitinden Samsung'da Türkiye'ye S23 serisinde 256 GB depolama 12 GB RAM seçeneğini, S24 serisinde Snapdragon'u getirmedi. Honor'un AB ülkelerine bunu yapma nedeni AB üyelerinin maliyetini ortak bir havuzdan karşıladığı için zarara girmeyecek olması. AB dışı her ülke bizdeki sorunu yaşıyor. Ki zaten magic 7 Pro 7 sene güncelleme alacak, ülkemizde herhangi bir değişiklik yok bu konuda. Madem politikalarını konuşuyoruz ülkemize 55bin TL'ye SD Elite, böyle iyi batarya ve kameraya ek yazılım ile ekran sunan başka hangi marka var? S25+ magic 7 Pro varken alınmaz. Bak bende desteklemiyorum ama boykot edeceksen ayrım yapmadan hepsini et, işine geldiklerini aradan kayırma. Boykot etmek için reeder, ovion falan alman gerekiyor. @923535 kullandığınız model neydi bu arada