S25 Plus vs Magic7 Pro

Honor ne o zaman adamlar da telefon yapıyor birazcık araştır da öğren burada en popüler o diye o kral olmuyor.
Okuyup anlamada da sıkıntı var sende. Tamam güzel kardeşim seni ikincil ülke politikası uygulayan Honor'u aldırmaya devam et. İleride bu adamların kafasında 3 yıla razılar algısı oluşursa görürüm ben seni.

Okuyup anlamada da sıkıntı var sende. Tamam güzel kardeşim seni ikincil ülke politikası uygulayan Honor'u aldırmaya devam et. İleride bu adamların kafasında 3 yıla razılar algısı oluşursa görürüm ben seni.

Bence de o kadar anlattım anlamaman benim için normal kardeşim sen devam et abidik gubidik şeyler izle YouTube'dan Samsung vs Honor Magic 7 Pro izle bir de sonra anlarsın hangi telefon daha iyi.

Samsung'da Snapdragon'lu düz S24 ve S21 serisini getirmedi ona bakarsan.

Samsung'da Snapdragon'lu düz S24 ve S21 serisini getirmedi ona bakarsan.
Avrupa'ya da getirmedi. İngiltere dahil. ABD, Çin, Kore çevresindeki ülkelere getirdi ona bakarsan. Komple dünyaya ikincil muamele çektiler diyorsun sen o zaman 😃. İşlemciler arasında da çok bir fark olmadığını biliyorsundur. 8 Gen 3 ile Exynos 2400 arasında vay be dedirtecek bir fark yok.

Avrupa'ya da getirmedi. İngiltere dahil. ABD, Çin, Kore çevresindeki ülkelere getirdi ona bakarsan. Komple dünyaya ikincil muamele çektiler diyorsun sen o zaman 😃. İşlemciler arasında da çok bir fark olmadığını biliyorsundur. 8 gen 3 ile Exynos 2400 arasında vay be dedirtecek bir fark yok.

Honor bu farkta üstte olduğu için daha iyi matematik dersi teşekkürler Honor daha iyi dediğin için. 5V1 sin bu konuyu bitiriyorum konu sahibide ne alacağını biliyor.

Samsung istersen S25+ alabilirsin hocam onun haricinde magic 7 Pro öneririm.

Tamam oraya da bize de getirmemiş buralari da ikincil ülke politikasi yapmış demene göre.
Alakası yok. ABD, Kanada, Çin, Japonya, Güney Kore, Tayvan ve Hong Kong cihazlarına getirdi bakarsan. Samsung'un kendi çiplerini dünya pazarına sokma isteğinden dolayı Exynos 2400'ü getirdi, dünyaya aşina etmek için 150-200'den fazla ülkede Exynos kullanıldı. O ülkeler dışındaki tüm dünyaya ikinci el muamelesi diyorsun. Vay be. Çin'de TSMC'den dolayı Snapdragon cihazları teşvik ediyor, yoksa ona da Exynos politikası uygularlardı.

Hocam size yazdığımı okur musunuz😃 çok merak ediyorum acaba ne açıklamanız var.

S25 Plus ve Honor Magic7 Pro arasında kaldım. Şu anki telefonum S23 FE, ısınma problemleri yaşıyorum (özellikle Android Auto kullanırken). S25 Plus'ın SAR değeri fazla yüksek geldi.
Yorumlar gercekten degisik, Samsung'un One UI 7 surumu mukemmel surum gibi anlatmis cogu kisi ama cok da mukemmel bir surum olmadigini isinma ve sarj sikayetlerinden anlayabilirsiniz fakat genelde S25 gibi cihazlarda pek fazla etkisi olacagini sanmiyorum, Magic 7 Pro'ya gelirsek 6 veya 7 sene guncelleme alacak bir cihaz fakat onemli olan bu cihazlarda guncelleme almasi degil o guncellemeleri hangi performansla alacagi, bu iki cihazinda guzel oldugunu fakat Magic 7 Pro'nun fp bir cihaz ve rakibinin S25 ultra oldugunu dusunuyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı