S25 Plus vs S24 Ultra

WitchiwitcH

Centipat
Daha fazla  
Sizce hangisi şu an alınabilecek daha iyi bir seçenek. S25 Plus sadece çip performansında piyasadaki telefonların hepsini geçiyor. Ama bir tek bu var onun dışında S24u ile ya aynı ya da olmayan özellikler sahip(yansımaya karşı ekran, Bluetooth S Pen, titanyum tasarım vs.) ve ikisinin de 60000 civarlarında hatta S24 Ultra S25+tan biraz daha ucuz. Bu konuda ben kararsız kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Snapdragon işlemci olmayan hangi telefon olursa olsun tercih edilmez S24'lerde Exynos işlemci var S25 tercih edilebilir.

S24 ultrada Snapdragon gen 3 kullanılıyor. Ben de aynı ikilemdeyim şu an hangisini alsam pek karar veremiyorum ama alabiliyorken muhtemelen S24 Ultra alacağım.

Sizce hangisi şu an alınabilecek daha iyi bir seçenek. S25 Plus sadece çip performansında piyasadaki telefonların hepsini geçiyor. Ama bir tek bu var onun dışında S24u ile ya aynı ya da olmayan özellikler sahip(yansımaya karşı ekran, Bluetooth S Pen, titanyum tasarım vs.) Ve ikisinin de 60000 civarlarında hatta S24 Ultra S25+tan biraz daha ucuz. Bu konuda ben kararsız kaldım.

Hocam tabii ki de S24 Ultra. En tepe model bir telefon. Kamera bakımındsn çok daha başarılı ve işlemci tarafında ise aman aman fark olmayacaktır kullanımda.

Hocam tabii ki de S24 Ultra. En tepe model bir telefon. Kamera bakımındsn çok daha başarılı ve işlemci tarafında ise aman aman fark olmayacaktır kullanımda.
Ben de öyle düşünüyorum.Heralde telefonda bitcoin kazmıyacağım fakat piyasadaki en iyi işlemci olması günlük ve oyun performansında ne kadar büyük bir fark olur sizce?

Ben de öyle düşünüyorum. Herhalde telefonda Bitcoin kazmıyacağım fakat piyasadaki en iyi işlemci olması günlük ve oyun performansında ne kadar büyük bir fark olur sizce?

Muhtemelen hissedilmeyecek kadar az. Çünkü Snapdragon 8 gen 3'te şu an mükemmel ve güçlü bir işlemci. Hem kenara açısından hem de kalite olarak S24 Ultra düşünmeden almalısınız.

Snapdragon işlemci olmayan hangi telefon olursa olsun tercih edilmez S24'lerde Exynos işlemci var S25 tercih edilebilir.

Çok bilgisizce bir yorum olmuş. Araştırmadan öneri yapmayın.

Sizce hangisi şu an alınabilecek daha iyi bir seçenek. S25 Plus sadece çip performansında piyasadaki telefonların hepsini geçiyor. Ama bir tek bu var onun dışında S24u ile ya aynı ya da olmayan özellikler sahip(yansımaya karşı ekran, Bluetooth S Pen, titanyum tasarım vs.) Ve ikisinin de 60000 civarlarında hatta S24 Ultra S25+tan biraz daha ucuz. Bu konuda ben kararsız kaldım.

Performans için S25+ onun dışı S24U. Eğer Elitenin ciddi gücünü kullanacak işler yapmıyorsanız ve yapmayacaksanız S24U alın daha dolu bir paket sunuyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı