S25 Ultra alınır mı?

Senin durum gerçekten olağan dışıymış ama 😃 malesef tanıdıktan ziyade telefoncudan alacağım
Ben genel olarak cihazı uygulamamı test etmek ve o sırada Samsung-Windows avantajları için alıp kullanmıştım o yüzden neden öyle olduğu hakkında pek araştırma yapmadım.

merhaba s23 ultra 49500 alsam pişman olurmuyum?
Güzel cihaz fiyatı iyi mi bilmiyorum ama 512 GB ise muhtemelen iyidir (Tabii 256 GB iyi olurdu). 7 yıl güncelleme alacak olsa da Samsung şimdiden yüzüne bakmaz gibi oldu ama en kötü AI özelliklerinin tamamı gelmez.

Son düzenleme:
Ben genel olarak cihazı uygulamamı test etmek ve o sırada Samsung-Windows avantajları için alıp kullanmıştım o yüzden neden öyle olduğu hakkında pek araştırma yapmadım.

Güzel cihaz fiyatı iyi mi bilmiyorum ama 512 GB ise muhtemelen iyidir (Tabii 256 GB iyi olurdu). 7 yıl güncelleme alacak olsa da Samsung şimdiden yüzüne bakmaz gibi oldu ama en kötü AI özelliklerinin tamamı gelmez.
s23 ultra da 7 yıl güncelleme yok diye biliyorum .
ayrıca 4 yıl sonunda telefon değiştiriyorum .
sorunlar çıkmaya başlıyor

s23 ultra da 7 yıl güncelleme yok diye biliyorum .
ayrıca 4 yıl sonunda telefon değiştiriyorum .
sorunlar çıkmaya başlıyor
Evet, 5 yılmış. Uzun süre kullanım artık çok fazla etkilemiyor bence ama biraz daha üstüne koyup S24U almak pek değmez. Ama üstüne koyup alırım diyorsan iyi olur.

Hem çok yeni bir cihaz hem de fiyatında oranla uzun kullanım süresi verebileceğini düşünmüyorum biraz bekleyip testleri incelemenizi öneririm belki S26 bekleyebilirsiniz ya da S24'u alabiirsiniz.

Yoksa sen de mi "sıfır yazılım bilgisiyle cursorla" hocam 😅

S25 ultra henuz kullanim testlerine girmedi, yani uzun vadede sorunu var mi bilinmiyor, bu nedenle simdiden yorum yapmak pek dogru olmaz ama simdiye kadar guzel bir cihaz gibi duruyor.
Ben de aynı düşüncedeyim hocam

Hem çok yeni bir cihaz hem de fiyatında oranla uzun kullanım süresi verebileceğini düşünmüyorum biraz bekleyip testleri incelemenizi öneririm belki S26 bekleyebilirsiniz ya da S24'u alabiirsiniz.
Teşekkür ettim yorumunuz için

IMEI ile ilgili soruları size de sormuş olayım o zaman hocam üstteki 🙂

Ai agent ile kod yazdırma olayı var ya uygulamamı denemek için aldım diyince o geldi aklıma 😅
Yok genelde Google efendinin garip şartları olduğu için son Android sürümünde uygulamanın çalışıp çalışmayacağını kontrol etmem gerekiyor, yoksa yorumlarda direkt saldırıya geçiyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı