S25 Ultra için 47 derece sıcaklık normal mi?

Peki hocam bu telefonun sıcaklık sınırları nereler? Ben carx street oynamayı çok seven birisiyim ve telefon yavaşlar diye oynamaktan çekiniyorum. Son 2 aydır hiç oynamıyorum.
70 dereceyi aşmamaya çalışırsanız iyi olur efendim.

Hocam klimam falan yok oda sıcaklığı 29 derece.
Telefonda arka planda uygulama çalışan uygulamalar yoğunlukta mı? Cihazı yeni mi aldınız? Cihaz boşta mı?

70 dereceyi aşmamaya çalışırsanız iyi olur efendim.

Telefonda arka planda uygulama çalışan uygulamalar yoğunlukta mı? Cihazı yeni mi aldınız? Cihaz boşta mı?

Arka planda uygulama çalıştırmıyorum genellikle. Cihaz 3 aylık ve evet 3 saat masanın üstünde durduktan sonra açıp kontrol ettiğimde 43 - 47 arasında gidip geliyordu.

Arka planda uygulama çalıştırmıyorum genellikle. Cihaz 3 aylık ve evet 3 saat masanın üstünde durduktan sonra açıp kontrol ettiğimde 43 - 47 arasında gidip geliyordu.

Benim telefonumda aynı değerler arasında geziyor ancak telefonum S25 Ultra değil bu da ayrı bir konu tabii.

Bana normal geldi ama cihazınız için.

Peki hocam bu telefonun sıcaklık sınırları nereler? Ben carx street oynamayı çok seven birisiyim ve telefon yavaşlar diye oynamaktan çekiniyorum. Son 2 aydır hiç oynamıyorum.

Hocam oyununuzu oynayın. Sırf carx street oynadınız diye mobil piyasadaki en iyi işlemcilerden birini kullanan, gayet iyi soğutma performanslı bir telefona zarar gelmez. Çok anormal ısı değerlerini görmesin yeter(görürsede bir kenara koyarsınız soğuyunca kullanırsınız, bir şey olmaz)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı