S25 Ultra vs 16 Pro/16 Pro Max

S Pen olayı genelde heves işi oluyor. Biraz kullanıp hevesinizi aldıktan sonra normal kullanımla devam edeceksiniz çünkü daha kolay oluyor. iPhone 16 Pro-Pro Max daha mantıklı genel olarak.

S Pen olayı genelde heves işi oluyor. Biraz kullanıp hevesinizi aldıktan sonra normal kullanımla devam edeceksiniz çünkü daha kolay oluyor. iPhone 16 Pro-Pro Max daha mantıklı genel olarak.
Pro ve Pro Max arasında ne kadar batarya farkı bulunuyor? Son olarak da kamera anlamında net bir karar vermek mümkün müdür?

Pro ve Pro Max arasında ne kadar batarya farkı bulunuyor? Son olarak da kamera anlamında net bir karar vermek mümkün müdür?
Pro Max daha iyi fakat devasa fark yok arada. Günlük kullanıcı için Pro da yeterli olur bu konuda. Kamera olarak da 16 Pro ve Pro Max S25 Ultra'dan daha iyi bence. iPhone cihazlar genel olarak daha doğal ve güzel çekiyor. Samsung'ta ne kadar ayar yaparsanız yapın o gereksiz keskinlik, kontrast ve renk doygunluğu çok iyi durmuyor iPhone cihazlara göre.

Euro kuru ve son çıkan Apple %40 zam iddiaları sonrasında tekrar arada kaldım.

Tüm ekosistemden vazgeçip iPhone 16 Pro alınca gerçekten kamera ve özellikle video çekimi anlamında tatmin edecek ise kararımı vereceğim.

Euro kuru ve son çıkan Apple %40 zam iddiaları sonrasında tekrar arada kaldım.

Tüm ekosistemden vazgeçip iPhone 16 Pro alınca gerçekten kamera ve özellikle video çekimi anlamında tatmin edecek ise kararımı vereceğim.
Ekosistem bozmaya değmez hocam iki telefonun arasında ekosistem bozduracak kadar kamera farkı yok. Ayrıca iPhone 17 serisiyle beraber köklü değişiklikler geliyor tasarım vesaire komple değişecek. iPhone alacaksanız 17 serisini beklemekte fayda var.

Ekosistem bozmaya değmez hocam iki telefonun arasında ekosistem bozduracak kadar kamera farkı yok. Ayrıca iPhone 17 serisiyle beraber köklü değişiklikler geliyor tasarım vesaire komple değişecek. iPhone alacaksanız 17 serisini beklemekte fayda var.
Hocam pasaport sürem bitiyor ek olarak bir daha alma şansım olmayabilir. Yani faturalı almalıyım adıma.

Hocam pasaport sürem bitiyor ek olarak bir daha alma şansım olmayabilir. Yani faturalı almalıyım adıma.
Hocam bu kadar kararsız kaldıysan aklın 16 proda kalmış sanırım alıp deneyebilirsin. Hoşuna gitmezse satıp S25 ultraya geçebilirsin, bu kadar düşünmeni gerektirecek bir şey yok bence bu kadar takma. İmkanın varsa teknoloji Mağazalarına gidip iki cihazı da uzun uzun incelemeni öneririm. Ben son 5-6 yıldır iphone kullanıyorum, şu an 15 pro max ve S25 ultra kullanıyorum. İş yerinde ara sıra 16 pro da kullandığım oluyor. Aslında hepsi çok iyi telefonlar ama günün sonunda total deneyim olarak ios daha iyi. Bana kalsa sana 16 pro tavsiye ederim ama hep android kullandım diyorsun, ekosistem diyorsun o yüzden mantıken S25 ultra alman daha iyi olur senin için. İçimde kalsın istemiyorum, denemek istiyorum diyorsan da alıp denemekten başka çaren yok.

Öncelikle karar verirsem yurt dışı olarak alacağım bunu belirtmek istiyorum.

Hayatım boyunca Samsung Galaxy Mini'den Samsung Galaxy S3'e, S7'ye ve arada birkaç farklı markanın (Sony Xperia e4g, Lenovo vibe X2) Android cihazlar kullandım. Bunu açıklama sebebim Android'den memnun olmamam değil ancak biraz değişiklik arıyorum diyebilirim.

S25 uıtra için sadece kalem konusu kafamı karıştırıyor. Çok fazla kullanır mıyım bilmiyorum yıllardır içimde bu S Pen UK'de kaldı. Tablet kullanmıyorum ve ileride de alma planım bu zamana kadar hiç olmadı. Buna ek olarak QHD+ ekran ve kamera tarafında kararsızım ama bu konu kalem kadar etkilemiyor beni.

16 Pro ve 16 Pro Max için herhangi bir olumsuz düşüncem yok iOS deneyimi ve farklı cihaz kullanma olarak bakıyorum.

Güncel olarak Galaxy S22 kullanıyorum ve batarya/ısınma konusunda burnumdan getirdiği için artık değiştirme vaktimin geldiğini hissediyorum. Örnek olarak otomatik parlaklık, GPS açık Google maps ve aralıklı kamera kullanımında S22 ile minimum parlaklık dahi kullansam bir gezi senaryosunda en az 3-4 kere şarj etme ihtiyacı duyuyorum daha da özetle 10.000 mAh powerbank ile günü kapatamıyorum. Bu 3 cihazda bu durum nasıl olur tahmini olarak bu kararımı etkileyecek en önemli kıstaslardan birisi.

15 Pro kullanıcısı olarak iPhone aldıktan 2 hafta sonra hevesimi aldığımı söyleyebilirim. Şarjı falan da dayanmıyor kamerası güzel dediler kapalı alanda çektikten sonra karıncalı hale falan geliyor. Yeni deneyimler icin S25 de tercih edilebilir.
Ha bir de korsan uygulama yukleyemedigim icin Minecraft oynayamiyorum :D İnsanın 300TL Veresi gelmiyor 4 yıl beleş oynadığı oyuna.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı