Bence kesinlikle alınır. Özellikle beklentiniz telefonum donanım olarak eksiksiz olsun ama Ultra fiyatlarına girmeyeyim ya da ihtiyacım yok gibiyse bu telefonda her şey var. Zaten bu cihaz OnePlus 13 ile birlikte globalde yılın telefon adaylarından genelde, özellikle f/p olarak malum.
Benim yaşadığım yerde OnePlus 13 bu cihazdan bir tık düşük fiyatlı ama TR'de öyle değil maalesef, yoksa değerlendirin derdim. S25 Plus ise benim yaşadığım yerde %20 civarı pahalı bu cihazlardan, o da TR için büyük avantaj.
Bütçe yeterliyse biraz daha kompakt olsun, yazılım olarak kafam rahat olsun, pil performansı bana zaten yeter derseniz S25 Plus öneririm. Mümkün olan güncel her donanım olsun, yazılım olarak farklı bir şey deneyeyim derseniz ise Magic 7 Pro öneririm Türkiye şartlarında.
Ben şahsen pil ve hızlı şarj, Honor'a göre biraz daha kompakt hissettirmesi, kavisli ekran istememem ve benim için fiyat dezavantajı da olmaması nedeniyle OnePlus 13 alabilirdim ama bunlar kişisel tercih, fiyat farkı vermeye değmez. Türkiye şartlarında kesinlikle Magic 7 Pro veya S25 Plus alırdım yukarıdakileri değerlendirerek.
Türkiyede OnePlus 13 tercih etmeyebilirdim hocam, ülkede öyle ya da böyle Honor marka olarak var ama OnePlus yok gibi bir şey.OnePlus 13'ü maalesef Türkiye'de satışını bulamadım yoksa o cihazı da merak ediyordum. Sahibiden'de satışı var ama TR kayıtlı mı veya güvenilir mi bilemedim.
Honor Magic 7 Pro'yu ise forumda okuduğum başlıklardan ve YouTube'da izlediğim video altı yorumlarda yani genel kanı olarak S25 Plus'tan S25+'dan yani üstün tutuyorlar. Rakibi S25 Ultra diyorlar.
Kavisli ekranı ise kılıf takınca bir problem olmadığını belirtiyor kullanıcılar.
Türkiyede OnePlus 13 tercih etmeyebilirdim hocam, ülkede öyle ya da böyle Honor marka olarak var ama OnePlus yok gibi bir şey.
S25 Plus vs Magic 7 Pro konusunda da dediğim gibi kişisel tercihleriniz ön planda olsun. Magic 7 Pro zaten fiyatı düşünüldüğünde herhangi bir donanım özelinde geçilebilmesi çok zor cihaz. S25 Plus'a yönelebileceğiniz sebepler ağır basmıyorsa (pratikte bariz kompaktlık farkı, yazılım tarafında One UI, güncelleme periyotlarının stabilliği, AI özelliklerini ne kadar önemsediğiniz, ekosistem, marka kaynaklı kaynaklı satış sonrası hizmetler vs.) Magic 7 Pro doğru tercih olur.
OnePlus konusunda hemfikiriz hocam.
Kişisel tercihlerim ise ekran sürem fazla olacak.
Twitter (X), TikTok, Instagram kaydırıp duracağım muhtemelen.
Biraz da YouTube eklenir. Bu konuştuğumuz cihazların da oyun performansları iyi olacağı için çok da abartılı süreler olmadan oyun olur.
Kamera performansı da açıkçası önemli fakat renkleri daha sıcak verdiği için Honor Magic 7 Pro daha çok hoşuma gitti izlediğim YouTube vs videolarından.
Ekran, batarya, daha hızlı şarj, kamera ve biraz da farklı bir deneyim için Honor Magic 7 Pro alacağım ama almadan önce bir mağazada hem S25 Plus hem Honor Magic 7 Pro'yu elime alıp deneyimlemek istiyorum. Kılıfıdır, camıdır vs yurtdışından getirteceğim artık.
Bu süreçte açıklayıcı anlatımınız ve üslubunuzun üst düzey güzelliğinden dolayı çok teşekkür ederim.
İki cihazı da kullanmadım ama o bütçeye çıkmışken Magic 7 pro alırdım. S25+’a göre daha amiral gemisi diyebileceğimiz bir model bence.Aklimda daha oncesinde 46K'ya satilan S25+ vardi fakat 2 gunde ne olduysa bir anda fiyatlari yukseldi ve almak isterken elim bos kaldi gibi bir şey oldu. Şu an Hepsiburada uzerinden 51K'ya satiliyor. Sizce 51k ya alınır mı? Yoksa Magic 7 Pro mu almalıyım? (iki cihazi kullanmis olanlar varsa eger deneyimlerini anlatirsa guzel olur.(not: Xiaomi onermeyin istemiyorum Hyper OS guzel degil)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.