Bence kesinlikle alınır. Özellikle beklentiniz telefonum donanım olarak eksiksiz olsun ama Ultra fiyatlarına girmeyeyim ya da ihtiyacım yok gibiyse bu telefonda her şey var. Zaten bu cihaz OnePlus 13 ile birlikte globalde yılın telefon adaylarından genelde, özellikle f/p olarak malum.
Benim yaşadığım yerde OnePlus 13 bu cihazdan bir tık düşük fiyatlı ama TR'de öyle değil maalesef, yoksa değerlendirin derdim. S25 Plus ise benim yaşadığım yerde %20 civarı pahalı bu cihazlardan, o da TR için büyük avantaj.
Bütçe yeterliyse biraz daha kompakt olsun, yazılım olarak kafam rahat olsun, pil performansı bana zaten yeter derseniz S25 Plus öneririm. Mümkün olan güncel her donanım olsun, yazılım olarak farklı bir şey deneyeyim derseniz ise Magic 7 Pro öneririm Türkiye şartlarında.
Ben şahsen pil ve hızlı şarj, Honor'a göre biraz daha kompakt hissettirmesi, kavisli ekran istememem ve benim için fiyat dezavantajı da olmaması nedeniyle OnePlus 13 alabilirdim ama bunlar kişisel tercih, fiyat farkı vermeye değmez. Türkiye şartlarında kesinlikle Magic 7 Pro veya S25 Plus alırdım yukarıdakileri değerlendirerek.