S25'ten iPhone 16e'ye geçilir mi?

Bütçe
50000
Herkese merhaba, bundan 8 ay önce S25 aldım ama 10 yıldır Samsung kullandığım için artık sıkıldığımı fark ettim ve A34'ten geçince inanılmaz bir fark göremedim. Bu yüzden artık iPhone geçmek istiyorum. 16e almayı düşünüyorum ama üstüne 8K istiyorlar ve ben teknik özellikleri daha düşük bir telefon için 8K vermek istemiyorum gibi geliyor ama içimde aşırı iPhone hevesi var, sizce ne yapmalıyım?
hocam düşünmeyin bile çok pişman olursunuz

iPhone 17 harici iPhone almayın sakın insanların elinde iPhone goruyorsanız ve IPhone'u kendi benliklerinden bir parça gibi koruyan insanları goruyorsanız elinizdeki cihaz şu an IPhone'ların yapamayacağı şeyleri yapabilen bir cihaz yeterli bilgilerle telefonda GTA 5 bile acabiliyorsunuz.

Ben neredeyse 10 yıl iPhone kullandım iPhone SE 7 Plus 13 15 bu cihazları kullandım S23Ultra almıstım bir zaman alısamadım bu ne böyle falan yaptım o zaman One UI6 vardı satıp iPhone 13 aldım yaptığım en buyuk hatalardan biri olmuştu ozellikle ekran tarafına zor dayandım elinize iPhone alın ucuz yollu kullanın eğer hoşunuza giderse iPhone 17 gibi bir sürüme gecin 16 bile kötü bana göre. Şu an iPhone 13'umu satalı 2 ay oldu S24 kullanıyorum One UI8 ile bayağı memnunum telefonumdan kameraları beni üzmedi.

Eskiden iPhone kullanırken farklı bir şey kullanırmış hissi verirdi artık o yok herkesin elinde belediye dağıtmış gibi iPhone 13 var şu an. iPhone 16e ve 17e alınabilecek telefonlar değiller benim görüşüm bir insanın kendine yapabileceği en buyuk saygısızlıktır Apple sana tek kamera cağ dısı Hz değerleri iPhone 13 ekranı ustune USB C 2.0 sunuyor onu da geçtim bu telefonda iyi bir işlemci olsa ne olacak oyun oynamak istediğinizde 60Hz ile o işlemci keyif verecek mi bir de film izlerken o koskocaman çentiklerle uğrasıcaksınız.

Son düzenleme:
Herkese merhaba, bundan 8 ay önce S25 aldım ama 10 yıldır Samsung kullandığım için artık sıkıldığımı fark ettim ve A34'ten geçince inanılmaz bir fark göremedim. Bu yüzden artık iPhone geçmek istiyorum. 16e almayı düşünüyorum ama üstüne 8K istiyorlar ve ben teknik özellikleri daha düşük bir telefon için 8K vermek istemiyorum gibi geliyor ama içimde aşırı iPhone hevesi var, sizce ne yapmalıyım?
hocam düşünmeyin bile çok pişman olursunuz
Eskiyi getir yeniyi götür kampanyası ile 43e alabilirim.
aman hocam sakın düşünmeyin bile. iphone 16E appleın ürettiği amiral gemisi fiyatına satılan bir telefon. elinizdeki samsung S25 kamerası olsun, ekranı olsun her türlü yerle bir eder.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı