S3 Mini CyanogenMod 11 Kurma Rehberi

Usta önce Google Apps sonra CyanogenMod u kursak olur mu ? Telefonum Cyanogen Modu kurarken açılıyor gapps için yeniden kapatıp recoverye girmek gerekiyor ya da ben mi yanlış yapıyorum?
 
Kardeşim benim telefon rootlu. download mode de telefonu pcye bağladım odinde com:4 yazdı, pda kısmında GT-I8190_CWM_6.0.5.0.tar.md5 isimli dosyayı yükledim starta bastım. biraz bekledi fail hatası verdi acaba neden? nerde hata yaptım anlamadım. ilk baştaki recovery.tar.md5 dosyasını ne yapacaz onu anlamadım bi?
 
Kardeşim hepsini hallettim çok karışık oldu biraz. recovery ekranında işlemleri yaparken geri tuşu işlemedi. telefon kapandı. batarya çıkardım tekrar açtım aynı işlemleri tekrardan yaptım şimdi oldu sanırım ama reboot system now dedikten sonra başlangıç ekranı geliyor samsung galaxy s3 mini Gt- I8190 yazıyo orda kalıyor. kapanıyor geri geliyor. sürekli öyle oluyo neden acaba?
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı