S3 Mini CyanogenMod 11 Kurma Rehberi

Telefona CyonogenMod 11 kurduktan sonra, telefon hafızasındaki uygulamaları SD karta taşıyabiliyor muyuz?
Bir de yüklü uygulamalara müdahale imkanımız var mı? Örneğin uygulamanın uyarı sesini değiştirebilirmiyiz? Hiç Root ile uğraşmamıştım. Bugün hızlı bir giriş yapmak istiyorum.
 
Arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkürler. Kurulumu yaptım. Fakat rehber ve çeviriciye alışamadım hemen. Rehberi özelleştirme, çeviriciye hızlı aramalar nasıl ekleyebiliriz? Arayüzü bilen arkadaşlardan kolaylıklar ile ilgili tüyolar alabilirsem ne mutlu.
 
Berkant selamlar. İsmim Hasan Müftüoğlu. Hazırladığını rehber ile s3 mini telefonuma root attım. Çok tesekkur ederim öncelikle. Berkant kardeşim sormak istediğim çok şey var ama müsade edersen içimde kalmasın. Her ROM güncelleme sinde bu app lari tekrar tekrar kurmami gerekiyor? Kolaylığı varmı bunun? Birde arama çeviricisi çok basit geldi bana. Yada ben kullanmasını bilemedim. Malum ilk kez cyanogen kullanıyorum. Zamanla gelistiririm ama simdilik bu kadar. Birde sanırım guncellendigi için olmalı ROM kurulumu anlattığından farklıydı. 4.4.4 için konuşuyorum. Rastgele seçerek kurdum tahmini. Derken tel açıldı ROM kurulu vaziyette. Sonra tekrar girerek GApps lari kurdum. Sorunlu çalışıyor ROM şükür. Valla su kullanım kolaylıkları ve recovery konusunda da yardımcı olsan. Ama Allah senden razı olsun tel 8 çekirdek gibi çalışıyor :) Hadi kal saglicakla
 
Telefonu satmayı düşünürken bu konu sayesinde vazgeçtim. gerçekten süper ötesi oluyor. Konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ederim. Buraya cevap yazmak için üye oldum.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı