S3 Mini CyanogenMod 11 Kurma Rehberi

Kendi s3 minime cyanogenmod 11 kurdum sorunsuz. Ancak arkadaşıma kurduğumda Cyanogenmod yazısında dondu kaldı. 10 dakika geçti açılmıyor. Wipe data factory reset vb. yaptım değişen bir şey yok. Orjinal roma geri dönüp tekrar bunu yüklemeye çalışmak istemiyorum. Var mı yapabilecegim bir şey?

Sorunumu çözdüm : Stock rom yükledim yani android 4.1.2. Ondan sonra cwm yi tekrar yükledim ve arkasından cyanogenmod ve gapps mission complete. Teşekkürler
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Stock romda uygulamalardan müzik player ve video playerı apk olarak nereden bulabilirim ? Müzik playerin widgeti hoşuma gidiyordu. Ona benzer bir uygulama önerisi olabilir. Liste ve playerin bir arada olduğu widgetli bir uygulama biliyor musunuz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Cyangenmoddan şaşmayacaksın. Slimkat yükledim iğrenç ve çok kasıyor. Cyangenmod tekrardan yükledim ve rahatladım :D Herkese önerim rom atacaksınız kesinlikle cyangenmodu atın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, iyi günler. Linki olan sitede Lolipop 12, yani android 5.0.1 var. Onu yüklemek için neler yapmamız lazım ? Sitedeki romu yükledim fakat Google appsin 5.0.1 için olanını bulamadım. Lütfen yardım edebilir misiniz ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı