S3 Mini CyanogenMod 11 Kurma Rehberi

O zaman ben şimdi 4.4.4 kuruyorum. İlk anlatımın için teşekkür ederim. Çok güzel bir şekilde anlatmışsınız. Bir sorum daha olacaktı. Telefonumu rootladım ve telefona SuperSU yükledim. Fakat yükledikten sonra telefonu bilgisayara taktığımda sadece şarj ediyor. Dosyalara ulaşamıyorum ve odin ile açmıyor. Ne yapmam lazım ? İyi akşamlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar. Dün telefon ayarları oynarken geliştirici seçeneklerin içinde 2.cil ekran diye bir şeye yanlışlıkla bastım ve olanlar oldu. Telefon kilitlendi ve bir sürü şey. Açılmıyordu resetledim. Sonra 4.4.4 sd karttan attım. Tabi herşey silindi. Telefon açılmaya başladı fakat sd karta ulaşamıyorum. Bunun için yapılacak bir şey var mıdır ? Usb ile bağladığımda sorun yok fakat galeri ve dosya yöneticisinden görünmüyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Cyangenmod 11'i sorunsuzca kuruyorum. Kaç kez kurdum ama messenger ve whatsaptan mesaj geldiğinde reset atıyor. Sorun ne olabilir ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir sorum olacaktı. Rom yüklemeye geçmeden önceki adımda geri çıkıyorsunuz. Hatta go back butonu bulunmuyor telefondan geriye basarak çıkıyorsunuz. Bende o şekilde geriye çıkmıyor nasıl geriye dönebilirim ?
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı