S3 Mini Ekran Açılıp Kapanma Sorunu

Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda telefonu suya düşürdükten sonra mı yoksa önce mi oldu bilmiyorum fakat telefonu kilitlesem bile ışığı yanmaya devam ediyor. Ya da şöyle diyeyim: Ben telefonu kilitliyorum, ekran ışığı sönüyor fakat hiçbir şey olmadan ışığı tekrar yanıyor ekran geliyor ve ekran tekrardan tamamen kararıyor bir kaç saniye sonra tekrardan aynısı oluyor. Bir kaç saat önce telefona tamamen format attım bir şey değişmedi, bataryayı değiştirdim bir şey değişmedi, telefonu suya düşürdüğüm gün 6-7 saat petekte beklettim ona rağmen bunu yapmıştı. Bugün dayanamadım ve yaklaşık 5 saat tekrardan petekte beklettim bir şey değişmedi saç kurutması ile bayağı iyi bir şekilde (bir suyun buharlaşabileceği kadar) kuruladım fakat hala aynı. Neyden olabilir hiçbir fikrim yok, en son olarak telefonu açacağım heralde. Telefon modeli S3 Mini, internetten probleme baktım ve yaşayanlar varmış diğer telefonlarda dahil. Gerçekten parlak bir fikri olan varsa yazsın çünkü olmayacak böyle. (Evde pirinç yok.)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı