S3 Mini Gt-8190 Batarya Sorunu

Bünyamin Kalkan

Hectopat
Yer
Elazığ/Ankara
Daha fazla  
Meslek
Turizm ve otel işletmeciliği
İyi akşamlar arkadaşlar. S3 mini kullanıcısıyım ve telefonda şöyle bir sorun var.
Şarj %100 olunca biraz bekliyorum sonra şarjdan çıkarıp kapatıyorum telefonu. Sabah açıyorum şarj %90 ile 88 arasında değişiyor. Akşam %15 e düştükten en az 5 dakika sonra %4 e düşüyor şarj seviyesi. Sizce sorun ne olabilir?

Anlamadım gitti. Kapalı telefon nasıl şarj yer diye. Bataryayı çıkardım sabah taktığımda % 100 dü seviye. Bataryadamı yoksa telefondamı sonrun var anlamadım.

Tanidiklarinizda s3minisi olan varsa onun bataryasini bir günlük ödünç alıp denemenizi tavsiye ederim böylelikle sorun hangisinde anlarsınız

S3 mini kronik sorunu. :) Aynı telefon bende de var aynı sorun benimde başına geldi şöyle çözdüm ;
Bataryayı telefondan ayırıp bi süre dinlendirdim (2 saat kadar)
Gece telefonun şarjını sıfırlayıp kapalı bir biçimde 15 saat kadar şarjda tuttum. Bataryanın şarjının hızla düşmesi geçti ancak yinede internete girdiğimde şarj normalden hızlı gidiyor. Ben bu şekilde kullanmaya alıştım. Dediklerimi dene işe yararsa kullanmaya devam et ama yaramazsa garanti kapsamındaysa götürüp yeni batarya taktır ve format attır.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı