Custom ROM S3 Mini GT-I8190 güzel ROM önerisi

Download moduna girmeye çalıştığımda Android logosu ve color my world cümlesi ile karşılaştım, o zaman bilgisayrdan yapacğım işlemi değil mi?

Telefon açılıyorsa ve orijinal ROM varsa telefona Kingo veya KingRoot ile root atın ve Play Store üzerinden root ile TWRP gibi imajları flaşlamaya yarayan bir uygulama vardı onu indirin. TWRP imajını uygulamadan flaşlayın ve recovery moda geçin. Sistem sıfırlama işlemi ardından rom zipinizi yükleyin, gapps paketinizi kurun ve hayırlı olsun.

Son düzenleme:
Telefon açılıyorsa ve orijinal ROM varsa telefona kingo veya kingroot ile root atın ve Play Store üzerinden root ile TWRP gibi imajları flaşlamaya yarayan bir uygulama vardı onu indirin. TWRP imajını uygulamadan flaşlayın ve recovery moda geçin. Sistem sıfırlama işlemi ardından ROM zipinizi yükleyin, GApps paketinizi kurun ve hayırlı olsun.

Flashfy öneririm ben.

Telefon açılıyorsa ve orijinal ROM varsa telefona Kingo veya KingRoot ile root atın ve Play Store üzerinden root ile TWRP gibi imajları flaşlamaya yarayan bir uygulama vardı onu indirin. TWRP imajını uygulamadan flaşlayın ve recovery moda geçin. Sistem sıfırlama işlemi ardından ROM zipinizi yükleyin, GApps paketinizi kurun ve hayırlı olsun.

Kingroot ve kingo güvenilir değil araştırdığım kadarıyla. Böyle anlatmak yerine fazla çorba yapmadan daha detaylı anlatırsanız sevinirim.

Kingroot ve kingo güvenilir değil araştırdığım kadarıyla. Böyle anlatmak yerine fazla çorba yapmadan daha detaylı anlatırsanız sevinirim.

O uygulamalar Android açıklarını kullanarak Android 6 ve öncesini PC kullanmadan tek tıkla rootlamak için kullanılıyor. O uygulamanın yapımcıları o projelerle uğraşmayı bırakalı yıllar olmuştur. Zaten yeni ROM yükleyeceksiniz o yüzden güvenilirlik pek sorun teşkil etmeyecektir. Orada anlattığım şekilde tek tıkla root attıktan sonra flashify uygulaması ile TWRP imajını flaşlayıp cihazı recovery modda açacaksınız sadece. Factory reset yapıp yeni ROM'u ve GApps paketini kurup telefonunuzu açacaksınız.

TWRP for GT-I8190
Buyrun flaşlamanız gereken TWRP imajı. XDA'dan buldum. Buyrun onun da linki
XDA Konu Linki

Son düzenleme:
O uygulamalar Android açıklarını kullanarak Android 6 ve öncesini PC kullanmadan tek tıkla rootlamak için kullanılıyor. O uygulamanın yapımcıları o projelerle uğraşmayı bırakalı yıllar olmuştur. Zaten yeni ROM yükleyeceksiniz o yüzden güvenilirlik pek sorun teşkil etmeyecektir. Orada anlattığım şekilde tek tıkla root attıktan sonra flashify uygulaması ile TWRP imajını flaşlayıp cihazı recovery modda açacaksınız sadece. Factory reset yapıp yeni ROM'u ve GApps paketini kurup telefonunuzu açacaksınız.

TWRP for GT-I8190
Buyurun flaşlamanız gereken TWRP imajı. XDA'dan buldum. Buyurun onun da linki
XDA Konu Linki

Diğer dediklerimizi anladım ancak şu konuya bir bakar mısınız?

Diğer dediklerimizi anladım ancak şu konuya bir bakar mısınız?
Hocam KingRoot purify diye bi uygulama daha yüklüyordu yanında. İki apk dosyası da güvenilmez ama zaten rootlama amacınız twrp flaşlamak. Flaşladıktan sonra telefonunuzu sıfırlayacaksınız. Sistem klasörleri baştan kurulacak. Ayrıca o eski telefonda reklam gösterebilecek performans bulabilirlerse reklam göstersinler. Ben seve seve izlerim. KingRoot'a güvenmiyorsanız KingoRoot uygulaması var. Eski tablet ve telefonlarımı onunla rootlamıştım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı