S3 Mini İçin Android 4.4.3 Çıktı! (CyanogenMod 11)

Böyle yapılıyor biliyorum da ben telefonun kendisinin böyle ROM falan yüklemeden ki halini soruyorum. 4.1.2 normal midir yani ? Ayrıca S3'de var GT-9300 olandan. Onunda Android sürümü 4.3.

4.1.2 Normal. Ama Hem S3'e hemde S3 Mini'ye Cyanogen öneriyorum, gerçekten performans artışı ve pil süresinde uzama fazlasıyla oluyor.

Buda Cyanogen'den bir resim :
 
Doğrudur ama telefonlar hem benim değil hemde daha alınalı çok uzun bir süre olmadı. Garanti dışı olduğunda bu işlem düşünülebilir.
 
Buna güvenebilir miyiz ? Herhangi bir sorun çıkarır mı ?
 
Buna güvenebilir miyiz ? Herhangi bir sorun çıkarır mı ?

Güvenebilirsiniz. Doğru yaparsanız sorun çıkmaz.

Son sürüm 4.4.2 Kitkat görünüyor indirme sayfasında.

Evet, zaten değiştirmişler artık download değil recovery falan yazıyor. Rehberide güncelleyeceğim. Acaba şimdi mi indirip kursam yoksa akşam çıkacak yeni sürümü mü kursam?

Hayır aynı hiç hızlanmadı 45 dakikamı çaldı

Olsun yinede güncellik iyidir.
 
4.4.3 nasıl indirebiliriz o zaman.

İndirme yerinde 4.4.2 yazıyor ama 20140606 ile gelen yeniliklerdede 4.4.3 yazıyor. Akşam yeni sürüm çıksın yükleyip haber veririm.

Artık 4.4.3 yazıyor. İndirip yüklüyorum hemen.

 
Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam sana bir şey sorucam bende bide sony xperia miro (st 23 i ) var sony bu cihaza güncelleme vermiyor cihazı senin dedigin yöntemle nasıl güncelleye bilirim ? garantisi yok zaten
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…