S3 Mini İçin Android 4.4.3 Çıktı! (CyanogenMod 11)

Ben odini indirip cihazı baglayıp işlemi yaparsam android sürümü 4.1.2 olur mu?

Yada S3 mini(I8200Q) güncelleme gelicek mi bi bilginız varmı o konuda ?
O cihaza güncelleme gelecek mi bilmiyorum ama bahsettiğiniz 4.1.2 I8190'a ait yani telefonunuza kurmaya çalışırsanız telefonunuz açılmaz. Kısacası "o telefona 4.1.2 kuramazsınız". Kolay gelsin.

Bende kurdum senin sayende ancak ayarlar bölümü çok siyah vs. İstersen tema bölümünden google playı seç ve ilk çıkan android l temasını yükle. Senin dediğin gibi yavaş ama sonra eskisi gibi çok iyi ve açılış animasyonu çok güzel oluyor. Ayarlar kısmı şöyle oluyor. LİNK

Google Play'de "CM11 Themes" diye aratırsan birçok tema çıkıyor, bi ara Flux kullandım, kendisi paralıdır (sen bilirsin nasıl indireceğini :D :D) ama gerçekten güzeldi. :D Şimdi G3'ünkini kullanıyorum.,
Screenshot_2014-09-06-13-27-13.png

Screenshot_2014-09-06-13-27-21.png

Madem Android L teması kurmuşsun, güzel birşey daha yapalıım... :)
Telefonuna ROOT Browser indir, daha sonra uygulamayı aç. Bir soru sorarsa "No" diyip geç.
Sonra aşağı doğru in "System" klasörünü göreceksin, oraya gir, ordanda en aşağı in ve "build.prop"a dokun. "RB Text Editor"ü seç. Sonra not defteri gibi birşey açılacak. Çok kurcalama, "ro.build.version.relase=4.4.4" kısmındaki "4.4.4"ü sil, ve oraya Android L yaz. :D Sonrada Sağ üste "size" yazan yazının solunda kaydetme logosu var ona bas ve ROOT Browser'e ROOT izinini ver, sonrada telefonu yeniden başlat. :D
Screenshot_2014-09-06-13-33-08.png

Screenshot_2014-09-06-13-34-57.png

:D :D
Adsız.png

Google Play'de "CM11 Themes" diye aratırsan birçok tema çıkıyor, bi ara Flux kullandım, kendisi paralıdır (sen bilirsin nasıl indireceğini :D :D) ama gerçekten güzeldi. :D Şimdi G3'ünkini kullanıyorum.,
Eki Görüntüle 20779
Eki Görüntüle 20780

Telefonuna ROOT Browser indir, daha sonra uygulamayı aç. Bir soru sorarsa "No" diyip geç.
Sonra aşağı doğru in "System" klasörünü göreceksin, oraya gir, ordanda en aşağı in ve "build.prop"a dokun. "RB Text Editor"ü seç. Sonra not defteri gibi birşey açılacak. Çok kurcalama, "ro.build.version.relase=4.4.4" kısmındaki "4.4.4"ü sil, ve oraya Android L yaz. :D Sonrada Sağ üste "size" yazan yazının solunda kaydetme logosu var ona bas ve ROOT Browser'e ROOT izinini ver, sonrada telefonu yeniden başlat. :D
Of of süper gerçekten. Biliyordum da nasıl yapılacağı hakkında fikrim yoktu ve programı bilmiyordum. Teşekkürler. :D

Eki Görüntüle 20779
Eki Görüntüle 20780

Eki Görüntüle 20784
Eki Görüntüle 20785

:D :D
Eki Görüntüle 20786

Mantıklı ve güzel olmuş :) Ben de sabah CM11 üzerine L teması kullanıyordum bunu denerdim de şu an MIUI yüklü :/

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı