S3 Mini İçin Android 4.4.3 Çıktı! (CyanogenMod 11)

Ben odini indirip cihazı baglayıp işlemi yaparsam android sürümü 4.1.2 olur mu?

Yada S3 mini(I8200Q) güncelleme gelicek mi bi bilginız varmı o konuda ?
O cihaza güncelleme gelecek mi bilmiyorum ama bahsettiğiniz 4.1.2 I8190'a ait yani telefonunuza kurmaya çalışırsanız telefonunuz açılmaz. Kısacası "o telefona 4.1.2 kuramazsınız". Kolay gelsin.

Google Play'de "CM11 Themes" diye aratırsan birçok tema çıkıyor, bi ara Flux kullandım, kendisi paralıdır (sen bilirsin nasıl indireceğini ) ama gerçekten güzeldi. Şimdi G3'ünkini kullanıyorum.,

Madem Android L teması kurmuşsun, güzel birşey daha yapalıım...
Telefonuna ROOT Browser indir, daha sonra uygulamayı aç. Bir soru sorarsa "No" diyip geç.
Sonra aşağı doğru in "System" klasörünü göreceksin, oraya gir, ordanda en aşağı in ve "build.prop"a dokun. "RB Text Editor"ü seç. Sonra not defteri gibi birşey açılacak. Çok kurcalama, "ro.build.version.relase=4.4.4" kısmındaki "4.4.4"ü sil, ve oraya Android L yaz. Sonrada Sağ üste "size" yazan yazının solunda kaydetme logosu var ona bas ve ROOT Browser'e ROOT izinini ver, sonrada telefonu yeniden başlat.

Mantıklı ve güzel olmuş Ben de sabah CM11 üzerine L teması kullanıyordum bunu denerdim de şu an MIUI yüklü :/

Acaba trend plus telefonuma cm 11 i kurabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…