Brick oluyordu az daha denedim.Youtube yazın bir sürü custom rom hemen hemen aynı twrp kur system data sil romu flasla
S3 mini ROM kurulumu nasıl yapılır?
@Umut Nas hocam yardımcı olabilir misiniz?
İş için kullanıyorum ve WhatsApp desteğini sonlandırıcağından rom yüklemi gereksinimine duydum.Neden ROM kuracaksınız bende de aynı telefon var boşta duruyor ne işe yarayacak ROM?
İş için kullanıyorum ve WhatsApp desteğini sonlandırıcağından ROM yüklemi gereksinimine duydum.
Bende @Umut Nas hocamın cevap vermesini bekliyorum onunla beraber kurulum sağlayacağız.Nasıl ROM kuracağım eğer YouTube'dan vidoesu varsa link atar mısınız?
Hocam driverları nerden indirebilirim bilgisayar telefonu tanımıyor, birde lineage OS için kurulum nasıl oluyor? İlk defa yapacagimda ben bu işlemi.Bunu deneyin.Rehber: Custom ROM: Samsung cihazlara Custom ROM kurma
Bu seferki rehberimde telefona Custom ROM kurmak üzerine olacak. Gerekli malzemeler: Telefon Bilgisayar Hafıza kartı ( en az 2 GB tavsiye ederim) Data kablosu. Ben bu rehberi Samsung Grand Prime ile yapacağım. Gerekli uygulamalar: Telefon ayarlarına girip geliştirici seçeneklerinden OEM...www.technopat.net
Hocam driverları nereden indirebilirim bilgisayar telefonu tanımıyor, bir de LineageOS için kurulum nasıl oluyor? İlk defa yapacagimda ben bu işlemi.
@Umut Nas
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.