Ümitt Hectopat Katılım 17 Ekim 2014 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2014 #61 Berkant Ayhan Karabudak dedi: Evet, stabiller ama arama özelliği ve kamera çalışmıyor. Şebekeden internete girebiliyorsun, ama biri arayınca çevirici çalışmayı durduruyor, sen ararsan senin sesin gitmiyor, karşıdakininde sesi gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Ben cm12 kurdumda 3g ile nete giremedim arama özelliği düzelse hemen kurarım. En yakın zamanda düzelir inşallah.
Berkant Ayhan Karabudak dedi: Evet, stabiller ama arama özelliği ve kamera çalışmıyor. Şebekeden internete girebiliyorsun, ama biri arayınca çevirici çalışmayı durduruyor, sen ararsan senin sesin gitmiyor, karşıdakininde sesi gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Ben cm12 kurdumda 3g ile nete giremedim arama özelliği düzelse hemen kurarım. En yakın zamanda düzelir inşallah.
mıstaa Hectopat Katılım 5 Şubat 2015 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2015 #62 Hocam f_kernel i yükledim fakat bu bahsettiğiniz ayarları nereden yapıyoruz acaba? CPU ayarlarını yani @Berkant Ayhan Karabudak
Hocam f_kernel i yükledim fakat bu bahsettiğiniz ayarları nereden yapıyoruz acaba? CPU ayarlarını yani @Berkant Ayhan Karabudak