S3 Mini Stok roma dönme

Berke Soylu

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar S3 Mini CyanogenMod 11 Kurma Rehberi | Technopat Sosyal buradaki gibi telefonuma Cyanogenmod 11 -4.4.4 kurdum ve stok roma dönmek istiyorum ama bazı forumlarda Odin sayacı artar vs. yazıyor ve yükledikten sonra CWM kuracağım. Kies'ten kuruluyormuş ama Kies benim telefonumu algılamıyor ama usb driverleri kurdum yardım edebilecek olan var mı?

Son düzenleme:
Sen bu rom'u ne ile kurdun?

Ilk stock rom'u bulup, Odin ile yüklemen lazım.

Bu konu hakkında çok birşey bilmiyorum ama stock rom yüklenebiliyor telefon root'lu muydu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Stock ROM'a dönmeden önce Triangle Away APK'sını indirip sayacı sıfırlayın. Sonrada Odin ile Stock ROM atın. Stock ROM'dayken neden CWM kuracaksınız ki? Stock ROM'da CWM kurarsan sayaç 1 artar, ve CWM kurunca otomatik ROOT'lanmıyor haberinde olsun. Stock ROM'u Odin ile attıktan sonra telefon durmadan kendini yeniden başlatıcak, eğer böyle birşey olursa, telefonun bataryasını çıkarıp takın. Sonrada ses açma + kilit tuşu + home tuşu ile Recovery'e girip Wipe data/Factory Reset ve Wipe cache partition yapın. Sonrada Reboot. Telefon açılacaktır.

Berkant Ayhan hocam onları hallettim sağolun S5 virginity kurdum gayett hızlı
Rom u cwm ile kurdum odin v3 den sonrada cm 11 kurmuştm şuanda işte sy5 virginity
üstelik triangle away ı yaptımda şuan virginnity de lazımmı triangle away ?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı