S3 Mini'ye ROM yüklemek

Novafusion dışındaki S3 mini kaynaklarından dosya indirmemeye özen göstermeni tavsiye ederim.
Ben XDA Forum'dan bulmayı düşünüyordum. Orası güvenilir değil mi?

Bir sorum daha olacak. ROM'u Odin ile mi yüklemeliyim yoksa Recovery ile mi? Ve bir de memnun kalmazsam orjinal Samsung ROM'una dönebilir miyim?

XDA çok büyük bir platform. Yeterli ingilizcen varsa elbette aradığın, zevkine ait romlar bulabilirsin. Benim tavsiyem CM 12.1 :)
Ben de 12.1'e karar vermiştim. Sık kullanılanlara ekledim yarın sabah kalkar kalkmaz yükleyeceğim.

Çook eski videolarımdandır. Sesimin iğrençliğinden dolayı özür dilerim. Umarım işine yarar. :)
Videonun altındaki linkler silinmiş yenilersen iyi olur :)

Az önce Odin'i kurdum. CWM yükleyecektim ama bende PDA vs. çıkmadı. BL, AP, CP gibi şeyler çıktı. Hangisini seçmeliyim?

Son düzenleme:
"AP" seçeneğini kullanacaksın sen. PDA vs isimlendirmeler eskide kaldı. Güncel Odin'de bu isimler kullanılıyor.
  • Buradan CM 12.1 romu indirebilirsin.
  • Buradan TWRP Recovery'i indirip, odin ile telefona yükleyebilirsin.
  • Buradan ise CM 12.1 romu yükledikten sonra, ihtiyacın olan Gapps paketini yükleyebilirsin.

"AP" seçeneğini kullanacaksın sen. PDA vs isimlendirmeler eskide kaldı. Güncel Odin'de bu isimler kullanılıyor.
  • Buradan CM 12.1 romu indirebilirsin.
  • Buradan TWRP Recovery'i indirip, odin ile telefona yükleyebilirsin.
  • Buradan ise CM 12.1 romu yükledikten sonra, ihtiyacın olan Gapps paketini yükleyebilirsin.
Gapps ve ROM'u indirdim. Ben CWM recovery kurmayı düşünüyordum. TWRP daha mı iyi?

Tamam TWRP'yi kuruyorum yardımlarınız için teşekkür ederim.

TWRP ile kurmayı denedim şimdi. Error executing updater binary in zip /sdcard/cm12.1_golden.nova gibi bir hata verdi. Ayrıca SD karta attığım ROM'u görmedi telefonun hafızasına attım öyle gördü.

Şimdi CWM kurup deneyeceğim.

Sanırım ROM dosyası bozuk. CWM'de yükleyemedi.

CM 12.0 indirdim o da yüklenemedi. Şu hatayı veriyor: Warning: No file_contextdetected filesystem ext4 for /dev/block/mmcblk0p gibi bir hata veriyor. Novafusion'daki bütün ROM'lar bozuk mu?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı