S3 Mini'ye ROM yüklemek

Tekrar ''Wipe Data Factory Reset'' ve ''Wipe Data Cache'' yapıp telefona bir kez daha format atar mısın?
Tamam şimdi yapıcam ama inşallah birdaha az önceki sorunu yaşamam.

Tamam şimdi yapıcam ama inşallah birdaha az önceki sorunu yaşamam.
Maalesef yine olmuyor. Aslında APK kurabiliyorum ama oyun APK'sı kuramıyorum. Minecraft PE yüklemeye çalışınca yüklemiyor ama Blackmart'ı yüklüyor.
 
Cepde.Net'den en son sürüm Minecraft indirip kurmayı denediniz mi?
Onunla alakası olduğunu sanmıyorum çünkü stock ROM'da sorunsuz kullanıyordum. Ama yine de deneyeyim. Ve bir de Custom ROM'a geçmeden önce müzik uygulamasının APK'sını çıkartmıştım onu da kuramıyorum.
 
Onları kuramazsınız. Özellikle Stock Rom Apk'larını, daha farklı bir işletim sisteminde kuramazsın. Minecraft'ında kullanıdğın sürümü eski ise lollipop ile desteği olmayabilir. Yani kuracağın uygulamanın, o işletim sistemiyle uyumlu olması gerekiyor. Bazı uygulamaları kurup, bazılarını kuramamanın sebebi bu.
 
Cepde.net'ten indirdim ama o da yüklenemedi. Ücretli uygulamaları yükleyemiyor diycem ama Swiftkey'i yükledim.

Bu ROM'un derdi bitmiyor yaa. Şimdi de Facebook kuramıyorum. Yüklerken hata veriyor. Hata kodu 504 internette araştırdım sonuç bulamadım. APK olarak yükledim o da açılmıyor.
 
İstersen farklı Rom'lar ara.
Son bir kez daha format atıp kullanıcam. Eğer yine bir sorun çıkarsa KitKat'a geçicem.

Yok düzelmedi ben de Facebook Lite kurdum o çalıştı. Yarın akşam KitKat'a geçiyorum.

Bugün CM 12.0 yani 5.0.2 kurdum. Şimdi de Google Play'e girerken "Maalesef Google Play Hizmetleri durdu" diyor.

Artık sıkıldım bu ROM'un sorunlarıyla uğraşmaktan. Stock ROM'a dönücem ben.

Dün akşam Stock ROM yükledim ama Lollipop'a o kadar alışmışım ki Stock ROM'u kullanamadım :D Bugün Kitkat yükledim oldukça stabil çalıştığını rahatça söyleyebilirim. Bir haftadır boşuna Lollipop'la uğraşmışım meğer. ROM yüklemek isteyenlere kesinlikle KitKat'ı öneririm. Bu telefonla daha fazlası olmuyor anlaşılan.
 
Bende birçok 8190 cihaza CM 12.1 kurdum. Hiç birinde böyle sorunlar yoktu. Kitkat stabil ise tabii ki onu kullan. Stock Rom kullanılmayacak kadar berbat, Samsung'un.
 
Her şey stabil çalışıyor şu an fakat birisi aradığı zaman telefon çalmıyor. Çağrı geliyor ama ses çıkmıyor. Bir bitmedi şu telefonun derdi.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı