S4 Mini CyanogenMod atınca kafayı yedi.

ysnadgzl

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar konuyu yanlış yeremi açıyorum bilmem ama (ilk konu açışım) neyse konuma geçeyim.

Ben s4 mini adlı cihazıma garantisi bittiği için rom attım (CyanogenMod). İki gündür uygulama yüklemediğim halde 'yeterli depolama alanı yok' hatası alıyordum. Baktım 8 gb kendi hafızasından ancak 430 larda mb kalmış halbuki orjinal yazılımdaki uygulamaların aynısını kurmuştum.

Daha demin 1 saat içinde telefon iki kez 'Clash of Clans' oynarken dondu ve reset attı kendi kendine. Üstelik aynı oyunda aynı işlevleri yaparken.Bende telefonun pilini çıkardım çok sıcaktı az bekledim şimdi öyle ancak açabildim telefonumu.

Şimdi sizlere iki sorum var ;

1. Bu hata Romdanmı yoksa uygulamalardanmı kaynaklı ?

2. Böyle hatalar olmaya devam ederse (tek korkum) telefonun pili filan patlarmı ? (Batarya dahil herşey orjinal)

Bendede galaxy wonder var. CM 11 yüklü fakat aynı depolama hatasını bende alıyorum.Clash of Clansda da yükleniyorun sonunda takılı kalıyor reset atmak zorunda kalıyorum. Sanırsam Cm den kaynaklanan bir durum.

Bak şimdi yine Clash oynarken res attı . Bıktım ben ya Rusya stock roma döncem böyle olmuyor. Yarın okuldan geliyim ilk işim stock rom atmak olcak. Sizede iyi geceler :))

S4 Mini'ye yüklenmişsin bence. Keşke yapmasaydın ama şuan yapacak bir şey yok. Bence telefondaki gerekli dosyaların yedeğini al ve fabrika ayarlarından sıfırla. Bende kullanıyorum bu telefonu. Telefonu ilk aldığımda uygulamalar kasıyordu (özellikle de oyunlar). Aynı yöntemi yaptım ve düzeldi. Klasik bir yöntem ama işe yarayabilir.

1.Bu hata romdandır
2.Benim telefon 40 derecelere kadar geldi birşey olmadı.

Arkadaşın dediği gibi format at ilk önce. Bazı romlar kendi kendine overclocklu gelebiliyor. Play'de batarya sıcaklığını voltajını gösteren uygulamalar var onları indirmeni tavsiye ederim. 40 dereceden sonra iş tehlikeye biner.Aynı şekilde Play'de overclock yapabilecegin programlar var. O programı yükleyip işlemci frenkansını ve davranışını düşürebilirsin. Bu şekilde hem ısınmaz hemde pilin daha uzun gider, ama performans düşer.

Dün gece cyanogenin son çıkardığı gecelik sürümü yükledim bu saate kadarda kullandım herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Bu arada batery doctordon baktığımda şu ana kadar en fazla 38i gördüm. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı