S4 Mini İçin Rehberler Hazırlama

OneAcar 37

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar. S4 mini telefonuma Root ve Rom yapma işlerini öğrendim. Şimdi öğrendiğim bilgileri bilmeyen kişilere yaymayı düşünüyorum. Sonuçta amaç bildiklerimizi paylaşmak ve diğer arkadaşlarımıza da yardımcı olmak. Sitelere baktığımda Türkçe anlatımlar var fakat hiç Türkçe videolu anlatım yok ve çoğu kişi videoyu göremeyince yapma cesaretini bulamıyor. En basit örnek olarak kendimden başlayabilirim :D:D. Gerçekten de çok korkmuştum ilk yaptığımda çünkü Türkiye'den bir arkadaşa problemim olursa anlatma şansın yoktu ;);). Dediğim gibi eğer bir talep varsa isterseniz ilk olarak Root, CWM, Rom ve sonrada Custom Rom rehberleri hazırlamayı düşünüyorum. Eğer isterseniz cevap yazın veyahutta alıntı veya beğen butonlarına da tıklaya bilirsiniz. (y)(y)

Tabii ki rehber hazırlayabilirsiniz. Önemli olan unsur, sitede aynı rehberin olmaması.

Güzel faydalı bir çalışma yapmış olursunuz, şahsen ben görmek isterim. :)
Rom atıp her şeyi sıfırdan kurmak zor geldiği için Xposed kurarak bir iki görsel özellik ekledim telefonuma. Ekranı kapatırken görünen eski TV'lerin ekranının kapanması efekti ve halka şeklinde batarya simgesi gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok yararlı bir çalışma olur. Videolu rehber hazırlarsan çok daha iyi olur. Daha açıklayıcı olur. Şimdiden emeğine sağlık.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı