S5 Almalı Mıyım ?

Beyler merak ettiğim siz kaç defa s5 kullandınız ?
Çok ironi bi cevap olacak ama şuan kullanıyorum. :) Yani bütün yazdıklarım tecrübe. E ama siz inatla soruyorsanız buyurun alın. Güle güle kullanın.

Ayrıca iPhone 5s'e de sahibim. Birkaç konuda da değinmiştim daha önce ios kullanmadığım için teredddütlerim vardı ancak 5s hepsini giderdi.

iz53B4t.png


Not : Tapatalk olduğu için görseli sosyale yükleyemedim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Mart ayında, ki yaklaşık 30 gün var htc nin yeni m9 modeli ile samsung un s6 modeli piyasaya sürülecek. Bu arada cihazların 64 bitlik makineler olacağı söylentileri de var. O açıdan aceleniz yoksa bekleyebilirsiniz. Bu cihazları almanız için değil, mevcut olanların fiyatları az da olsa düşebileceği için söylüyorum bunu.
Sizin ne amaçla akıllı telefon alacağınız çok önemli. Oyun oynamak facebook vs gibi yoğun işlerle meşgulseniz Ram olarak 2 veya daha üst Gb'a sahip cihazlar almanız mantıklı olur. Güçlü; işlemcisi, ekranı ve diğer özellikleri kendi içinde uyumlu cihaz almanız lazım. Mesela Lg G3 özellik olarak G2 den üstün fakat üzerindeki ekran çok ama çok yüksek özellikli olduğu için daha fazla işlemciyi yoruyor ve daha çok Ram kullanıyor ve G2 den milisaniyeler de olsa daha yavaş ve arkadan geliyor. Sonuç sizin ne aradığınıza bağlıdır.Unutmayın en yüksek özelliklere sahip olan makine en iyisi değildir. :)
Samsung konusunda, estetik olmadığını yorumlayabilirim. Yan çerçeveleri parlak krom.Şahsen İtici olduğunu düşünüyorum. Ayrıca çok fazla reklam kullanan bir marka.
Mart ayını beklemeyecekseniz, tavsiyem Lg G2 / G3 / Htc M8 dir.
 
Sony Xperia Z3 ya da Z2 almanı öneririm bugüne kadar Samsung kullandım ve hiç memnun kalmadım. Güncelleme sıkıntıları , kasmalar , gereksiz özellikler ve fazla telefon çıkarması kötü olmasının nedenleri. Sony ise hızlı güzel uygulamaları var kaliteli telefonlar üretiyor.
 
Herkese teşekkür ederim yeni nesil telefonları bekleyeceğim umarım çok bekletmezler. Çıkış tarihleriyle ilgili bilgisi olan var mı ?
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı