S5 Mini Alınır Mı?

• Konuyu başlatan OceanWave
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 33
  • Görüntüleme 6.241
O

OceanWave

Ziyaretçi
Arkadaşlar S5 Mini alınır mı? Alınmazsa neden alınmaz? İşlemci ve gpu yönünden nasıldır. Mesela Facebook gibi uygulamaları rahatça çalıştırabilir mi? Ayrıca Oyunların tümünü kasmadan oynatır mı? Başka telefon önerisi istemiyorum sadece S5 mini hakkında konuşmak istiyorum.

Selam sana acayip güzel bir öneri yapcam çünkü yapmassam ilerde acayip pişman olacaksın ama sabretmen lazım zenfone 2 al , 2 milyarlık telefonlarla yarışıyor ve 900 1000 e gelecek bence.

Selam sana acayip güzel bir öneri yapcam çünkü yapmassam ilerde acayip pişman olacaksın ama sabretmen lazım zenfone 2 al , 2 milyarlık telefonlarla yarışıyor ve 900 1000 e gelecek bence.
Arkadaş açıkça sadece s5 mini hakkında konuşmak istiyorum yazmış, sanırım tam okumadınız.

Mini cihazlara yaklaşmayın. Herkezde bir mini merağı var aldı başını gidiyor. Mini cihazlar yerine Asus Zenfone 5 gibi cihazlara yönelin. :dur:

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı