Bilmiyorum siz ne önerirsiniz peki?Android 12 gibi ağır bir sürümü kurarsanız da cihazınız yavaşlar diye düşünüyorum.
s6 romları s6 edge için geçerli olurmuki??Sadece arayüz güzelliği gerekli olsaydı Android 12/13 ROM'lar değerlendirilebilirdi. Performance açlığınız olduğunu düşünerek Android 9 üzeri sürümlere çıkmanızı önermem. Eğer düz S6 modeline sahipseniz cRDroid tabanlı ROM'larda anten sorunları yaşayabilirsiniz dikkat edin.
Örneğin bu ROM performans olarak beğenilse de anten sorunlarından kullanıcıları şikayetçi.
![]()
[9.0][OFFICIAL]Resurrection Remix v7.0 [zerofltexx/zerofltecan]
Resurrection Remix P /* * Your warranty is now void. * * I am not responsible for bricked devices, dead SD cards, * thermonuclear war, or you getting fired because the alarm app failed. Please * do some research if you have any...xdaforums.com
Mesela bu ROM oreo ama daha çok beğenilmiş.
![]()
[ROM][8.1.0_r26][OFFICIAL] AospExtended ROM V5.5 [UNIFIED][15 MAY]
/* * Your warranty is now void. * * I am not responsible for bricked devices, dead SD cards, * thermonuclear war, or you getting fired because the alarm app failed. Please * do some research if you have any concerns about features...xdaforums.com
İkinci linkteki ROM kullanılabiliyor sanırım. Açılmasında Edge ve düz model kullanıcıları ekstra kernel yüklemeden kullanabilir tarzında bir ibare vardı yanlış hatırlamıyorsam.
Cyanogenmod12.1 zamanından beri Google uygulamalarını kurmuyorum cihazlarıma ancak Litegapps'e göz atabilirsiniz.
hocam indirmem gereken şeyleri atarsanız şimdi yapabilirim android 8.1 olanı olabilirBuradan devam edebiliriz, babaanne kafalı olduğum için başka sosyal medya hesabım yok diğer forumlardaki hesaplarımı da verip reklam yapmak istemiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.