Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar S6 Edge Plus kullaniyorum, karanlık ortamlarda parlaklik kendi kendine düşüyor. Dışarı ciktigimda parlaklik artıyor birden. Bir de S6 Edge Plus renkler soluk biraz.
Bu bir sorun değil, güneşe çıktığınızda ekranı görebilesiniz diye otomatik olarak ışığını açıyor. Yanılmıyorsam kapatılabiliyordu bu özellik, ama her güneşe çıktığınızda ekranı hiç göremeyeceğinizin de farkında olun.
Parlaklık ayarlarında otomatik parlaklık diye bir seçenek olmalı, onu kapatırsanız düzelecektir. Tabii parlaklığı kontrol eden başka bir uygulama yoksa.
Bende de Note 5 var da, hem otomatiği isaretliyorum hem de parlaklik ayari yapiyorum. Neden boyle bir sey var? Kendim ayarlayacaksam niye otomatige aliyorum? Bu olayi anlamadim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Telefonu her zaman karanlıkta veya güneş ışığı altında kullanmıyorsunuz. Bazen otomatik ayarlamaya gerek kalmıyor, gündüz evdeyken mesela. Otomatiğin devreye geçmediği zamanlardaki varsayılan parlaklığı az veya çoksa kendiniz ayarlarsınız. %50 yerine %20'de kullanmak istiyor olabilirsiniz. Aynı zamanda 5 dakika sonra evden çıktığınızda otomatik olarak %100'e çıkmasını da istiyorsunuz. Böylelikle hem kendiniz ayar yapmış, hem de otomatik ayarlarda kullanmış oluyorsunuz.
Peki neden otomatiğe alınca parlaklığı biraz kısıyor? %100'e de alsam kısıyor, %20'ye de alsam kısıyor.
2. sorum, Note 5'de görev notu'nda elle yazılabiliyor. Bunu nasıl kapatabilirim? Sadece kalem yazsın istiyorum, elim falan değiyor orayı da algılıyor. Teşekkür ederim.