S6 Edge Plus Ortama Göre Parlaklık Değişme Sorunu

Evliya

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar S6 Edge Plus kullaniyorum, karanlık ortamlarda parlaklik kendi kendine düşüyor. Dışarı ciktigimda parlaklik artıyor birden. Bir de S6 Edge Plus renkler soluk biraz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Otomatik açık parlaklik son seviyede ama güneş altında parlaklik birden yükseliyor, karanlık ortamlarda düşüyor. Nasıl düzeltebilirim?

Bende de Note 5 var da, hem otomatiği isaretliyorum hem de parlaklik ayari yapiyorum. Neden boyle bir sey var? Kendim ayarlayacaksam niye otomatige aliyorum? Bu olayi anlamadim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Telefonu her zaman karanlıkta veya güneş ışığı altında kullanmıyorsunuz. Bazen otomatik ayarlamaya gerek kalmıyor, gündüz evdeyken mesela. Otomatiğin devreye geçmediği zamanlardaki varsayılan parlaklığı az veya çoksa kendiniz ayarlarsınız. %50 yerine %20'de kullanmak istiyor olabilirsiniz. Aynı zamanda 5 dakika sonra evden çıktığınızda otomatik olarak %100'e çıkmasını da istiyorsunuz. Böylelikle hem kendiniz ayar yapmış, hem de otomatik ayarlarda kullanmış oluyorsunuz.

Peki neden otomatiğe alınca parlaklığı biraz kısıyor? %100'e de alsam kısıyor, %20'ye de alsam kısıyor.
2. sorum, Note 5'de görev notu'nda elle yazılabiliyor. Bunu nasıl kapatabilirim? Sadece kalem yazsın istiyorum, elim falan değiyor orayı da algılıyor. Teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı