S6 Edge Root Sorunu

İngilizce de kullanırım önemli değil ama knox sayacı sıfırlama çıkar da sıfırlarım ya nereden root attım ben bu telefona of ya.
Hocam s6 edge için bence kendi arayüzünden daha güzel romlar yapılır ancak bu şuan için erken. Ama kesinlikle android telefon rootlu kullanılmalı.

CF-Auto-Root

burdan bulup atman lazımdı. Garanti olayı da geri gelmez. ChainFire uğraşırsa belki triangle away %30 ihtimal ile yapar.

Stock Kernel için bir hata varmış twrp kurarsan stock kernel ile cihaz uyku moduna girmiyormuş. Baba gibi ktoonsez kernel var ama anlıyorsan root işlerinden sayacı arttırıp, stock kullanmak mantıksız bence ama işlerde yeniysen güvenlik açısından stock'a geç. Rusya'yı flaşlayabilirsin.

[KERNEL][INTL][TW5.0][06/22/2015] KT-SGS6 - … | Samsung Galaxy S6 | XDA Forums

Bu da kernel. Güzel de bir rom atardın. Keşke araştırmadan yapmasaydın.

Kernel ne oluyor bide stock rom atınca sayaç sıfırlanacak mı ?
Kernel: Cihazınızın yazılım ve donanımı arasındaki bağlantıyı kuran ve çeşitli komut ve ayarları donanıma ileten yapıdır.

Stock ROM atınca sayaç sıfırlanmaz.

Son düzenleme:
Arkadaşlar s4 teki knox tan sonra sifirlanmiyor diye biliyorum.S3 te baya sifirlamistim baya ama s4 ten sonra samsung baya dert edip knox u daha iyi yaptı diye biliyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı