S6 Edge vs iPhone 6

Ugur1992

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaslar s6 edge almayi düşünüyorum beyaz renk. Sizce performans kaybı falan yaşanır mı ya da iPhone 6 mi alayım? Sizce hangisini alayım? Zaten telefonda sosyal medya bazen fotoğraf ama cok video ve film izlerim. Bu 2 önerdiğim telefonlar beni 3 4 sene idare eder mi? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kamera, performans, ekran, pil ömrü gibi bütün konularda S6 Edge daha iyidir. Eğer sadece film vb. izleyecekseniz pil ömrü sizin için önemli olabilir. Bu iki modelinde pil ömürleri çok uzun değil.

Ben de yaklaşık 1 yıldır S6 Edge kullanıyorum gayet memnunum. Şu ana kadar en ufak bir kasma bile olmadı ama iPhone'da güzeldir.

Performans konusunda S6 Edge daha iyidir fakat uzun ömürlülük konusunda iPhone 6 biraz daha ağır basıyor. En az 2 sene daha güncelleme alacak, performans düşecek ama yeni özelliklere sahip olacaksınız.

S6 edge nin uzun süre idare edeceğini düşünmüyorum. iPhone 6 almanı tavsiye ederim fakat şarj sorunu var tabi.

S6 edge öneririm çünkü iPhone 6 1gb ram ile öldü eski iOS 7 deki gibi değil iPhone eski cihazlarını güncelleme verdikçe öldürüyor yavaşlıyor cihaz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı