S6 mı, V10 mu?

RealOttoman

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Bu telefonların hangisini alacağıma bir türlü karar veremedim. Benim için önemli olan şeyler oyun performansı, oyunda ısınmaması (hepsi ısınır ama bunun aşırı derece olmaması), günlük kullanımdaki stabilitesi ve pil ömrü. Kamera zaten ikisinin de iyidir o kadar detaycı da değilim.

Aklımdaki soru işaretleri şunlar, kime sorsam LG alma diyor. İnternette her yerde LG'nin kronik sorunları olduğunu duyuyorum. Ablamın 2-3 arkadaşı da LG kullanıyormuş (modelini bilmiyorum) ikisininki de bozulmuş ve servisten aylardır cevap yokmuş. Yani LG'nin kronik sorunları ve servis desteğinden çok endişeliyim.

Samsung'a gelince, bu firma hakkında en çok söylenenler de uzun kullanımda (ben en az 3 yıl kullanacağım) kasma, donma vb. sorunlar yaşandığı ve Samsung'un yazılım desteğini çok erken kestiği. Samsung'un servis desteği hakkında pek birşey duymadım.

Hangisini alayım, yol gösterin. Siz olsanız hangisini alırdınız? Veya önerebileceğiniz başka telefonlar var mı? Şimdiden teşekkürler...

Lg g3 kullandim lg sildim ondan öncede sony z2 kullanmıştım sonyde sildim tabi bu arada iphoneda kullandim ama sondurak samsung s7 edge yani samsung şuanda stabil.

Tamamdır, herkese teşekkür ederim. Dört kişinin dördü de s6 diyorsa vardır bir bildiğiniz :D işte endişem zaten en çok Samsung'un çok donması, kasması söylentilerindendi. Ama rashidka hocam samsung artık stabil diyor. :)

Şuan stabil, s7 ve edge için android nougat müjdeside geldi. En uzun kullanilan ve guncellemesi gelen telefon tabi ki iphone yine sen bilirsin son karar senin.

S6 tabiki. Samsung J7 prime aldım cumartesi günü bende, telefonu baştan aşağı değiştiren tema mağazası var. Bildirim panelinden mesaj baloncuklarına kadar değiştiriyor. Stajımı bilgisayarcıda yapıyorum. Gelen telefonların yarısından fazlası LG. Bugün garantiye verdiğimiz LG G3'ü almaya gittim yapamadıkları için G4 verdiler. Öyle bir firma sen düşün. :D

S6 tabiki. Samsung J7 prime aldım cumartesi günü bende, telefonu baştan aşağı değiştiren tema mağazası var. Bildirim panelinden mesaj baloncuklarına kadar değiştiriyor. Stajımı bilgisayarcıda yapıyorum. Gelen telefonların yarısından fazlası LG. Bugün garantiye verdiğimiz LG G3'ü almaya gittim yapamadıkları için G4 verdiler. Öyle bir firma sen düşün. :D
o da iyiymiş :D

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı