S6 vs. TCL 20E

Alehices

Hectopat
Merhaba, yeni bir telefon alacağız eskiden S6 kullanıyordum. Yeni aldığım telefon sizce eskisinden iyi mi markası TCL 20E. Babam bana sormadan almış. Sadece Instagram'da YouTube'da Clash Royale'de Google'da falan takılıcam kasma olursa cidden üzülürüm.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kullanabilirsiniz sıkıntı çıkarmaz.

Üzerine az bir miktar daha koyup daha iyisini alabilirsiniz. Ben aldım 2-3 gündür bende performansı güzel. Marka adı: Oukitel C21. (attığım sitedeki fiyat değişken bir fiyata sahip uygun fiyatı gördüğünüz zaman alabilirsiniz). Hem işlemci olarak hem RAM olarak daha çok işinizi görür.

Epeyden karşılaştırma yapabilirsiniz.

Hocam zaten telefonu aldık.Yarın gelicek ama çok korkuyorum instagramda 15fps görürsem çıldırırım o yüzden açtım konu

Hocam zaten telefonu aldık. Yarın gelecek ama çok korkuyorum Instagram'da 15FPS görürsem çıldırırım o yüzden açtım konu.

Hocam dediğim gibi işlemci, RAM, görüntü kalitesi, olarak benim attığımdan düşük. Ama hemen moralinizi bozmayın gelen telefonu 1-2 gün deneyin olmadı iade edersiniz.

Hocam zaten telefonu aldık.Yarın gelicek ama çok korkuyorum instagramda 15fps görürsem çıldırırım o yüzden açtım konu
Hocam kendinizi çok kasmayın ürün hatalı çıkmadığı sürece Instagram da 15 fps vermez. Hatalı çıkarsa da değişim talep edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…