S6 vs. TCL 20E

Alehices

Hectopat
Merhaba, yeni bir telefon alacağız eskiden S6 kullanıyordum. Yeni aldığım telefon sizce eskisinden iyi mi markası TCL 20E. Babam bana sormadan almış. Sadece Instagram'da YouTube'da Clash Royale'de Google'da falan takılıcam kasma olursa cidden üzülürüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, yeni bir telefon alacağız eskiden S6 kullanıyordum. Yeni aldığım telefon sizce eskisinden iyi mi markası TCL 20e. Babam bana sormadan almış. Sadece Instagram'da YouTube'da Clash Royale'de Google'da falan takılıcam kasma olursa cidden üzülürüm.

Kullanabilirsiniz sıkıntı çıkarmaz.

Üzerine az bir miktar daha koyup daha iyisini alabilirsiniz. Ben aldım 2-3 gündür bende performansı güzel. Marka adı: Oukitel C21. (attığım sitedeki fiyat değişken bir fiyata sahip uygun fiyatı gördüğünüz zaman alabilirsiniz). Hem işlemci olarak hem RAM olarak daha çok işinizi görür.

Üzerine az bir miktar daha koyup daha iyisini alabilirsiniz. Ben aldım 2-3 gündür bende performansı güzel. Marka adı: Oukitel C21. (attığım sitedeki fiyat değişken bir fiyata sahip uygun fiyatı gördüğünüz zaman alabilirsiniz). Hem işlemci olarak hem RAM olarak daha çok işinizi görür.

Epeyden karşılaştırma yapabilirsiniz.

Epeyden karşılaştırma yapabilirsiniz.
Hocam zaten telefonu aldık.Yarın gelicek ama çok korkuyorum instagramda 15fps görürsem çıldırırım o yüzden açtım konu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı