S7 Açılmıyor

Bilgisayara bağlayıp aynı butonlara basınca aygıt yöneticisinde gözüküyor mu? Ayrıca ODIN ile de bir kontrol et bakalım telefon gözüküyor mu?
 
Son düzenleme:
Telefon hiç bir şekilde açılmıyor veya ışığı yanmıyor. Servise götürmeyi düşünüyorum ama önerileriniz varsa hala yazabilirsiniz.
 
Telefon hiç bir şekilde açılmıyor veya ışığı yanmıyor. Servise götürmeyi düşünüyorum ama önerileriniz varsa hala yazabilirsiniz.
Garantisi devam ediyorsa götür. Garantisi yoksa yakın olarak tanıdığın bir telefoncu değilse götürme. Orijinal parçaları yan sanayisi ile değiştirirler.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı